2 svar på “Snart kör vi igång”

 1. Där skrämmde du mig! Bra att du fortsatte och ett plus til designen:)

  Nu till mitt svar: Ja vi måste åka på ett möte med en LCC ca en gång i månaden, det roligaste är när vi gör någonting tillsammans. I tisdags missade jag faktiskt första mötet med min nya grupp pga ett sjukt värdbarn… jag har precis gjort en hemsk rematch så det hade ju varit lite extra kul att träffa alla i min grupp, men det får vänta.

  Eftersom jag har läst din blogg så åkte jag ju så klart med Au Pair in America 😉 Du hade rätt om att det är den bästa organisation jag har jämfört med kompisar och alla ångrar sig att dom inte valde APIA.

  Jag älskar New York City, jag brukar inte tycka om stora städer så mycket men det är något speciellt med New York.

  Kram,
  Line

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.