Frågestund i bloggen!

Ikväll, fredag så träffar jag mamma, Eddie och min sötaste lilla hund Charlie och sedan åker vi till Varberg.
Väl där, imorgon, så besöker vi Gekås Ullared och ni som känner mig vet att jag åker inte hem till Sverige om jag inte kommer besöka detta ”paradis”
Samtidigt får jag också träffa min syster och hennes egna pilot och det ska bli jättekul.

Jag är hemma i Axvall på söndag kväll och tills dess kommer jag antagligen inte ha något internet.
Så under tiden tänkte jag att vi kör en frågestund här på bloggen.
Fråga på allt vad ni bara kan. Flera frågor, flera gånger går jättebra.
Sätt igång så ger jag svaren på söndag kväll eller måndag.

Ha en bra helg och ta hand om varandra!

15 svar på “Frågestund i bloggen!”

 1. Kommer du lägga upp några videoinlägg framöver på dig själv eller i Side eller så. Jag åker till Side flera gånger varje år så jag vill gärna se hur det ser ut nu såhär års.

  Kram Kornelia!

 2. Hur brukar du känna när du har varit i Sverige en månad typ? Har du haft tanken någon gång ååååå
  jag vill va kvar här??

 3. 1. Kan du prata någon turkiska?
  2. Blir det inte lite jobbigt på sommaren att ständigt bo i jättevarmt väder?
  3. Vad är det som gör att du trivs så bra i just Side i Turkiet?
  4. Blir du glad om man kommer fram och pratar med dig när man kommer till Side?

  Hoppas att frågorna duger och att du har det bra nu när du är här i Sverige.
  Kram Hannah!:)

 4. Åhh, vad svårt, jag frågar ju oftast vartefter jag läser 😛
  Men jag gillade frågan som någon redan har ställt, vilket språk du och din sambo pratar med varandra. Och vilken språk pratade ni när ni träffades?
  Kram

 5. Följer nu din nya blogg. En liten fråga bara. Kan inte du under blogginställningar kryssa i att man kan läsa hela inlägg i RSS läsare, jag använder en sådan och det underlättar för oss alla som använder sådana.

  Tack för en bra blogg och kanske ses vi kring midsommar då vi åker ner till Side igen.

 6. Hur mycket turkiska kan du nu? Vad ska man tänka på om man funderar på att flytta till turkiet (förutom visum/arbete och liknande)?
  Hoppas du tänker fortsätta blogga lika bra på den här bloggen som på förra! 🙂

 7. Hur träffades du och din pojkvän? Kan du inte berätta liksom i detalj hur det gick till? (du kanske berättat detta tidigare, då har jag missat det)

 8. Nu när du bott i turkiet ett tag och förstår lite ord dom säger, är det jobbigt när dom flörtar så mycket och du förstår vad dom säger? (om dom skulle säga något flörtigt på turkiska som du hör) Eller är det nånting man "vänjer" sig med och bara avfärdar lika snabbt? Minns när jag var i turkiet, det var ju killar som följde efter en liksom och lämnade inte en ifred förrän man röt i ordentligt, haha.

  Och när startar säsongen ungefär i turkiet? Är det olika beroende på vart man åker? 🙂

 9. Hej! Jag är väldigt sugen på att komma iväg jobba utomlands i alla fall en säsong… Har du något tips på vart man kan söka på internet eller maila? Har besökt Side gånger och gillar verkligen det stället! Kram Moa

 10. Vilken är din favoritmaträtt i Turkiet och i Sverige. Lagar du verkligen all mat själv som du visar på din blogg. Eller aaa det blir din förra blogg nu ju men aa du vet vad jag menar säkert. Eller hittar du bilder på internet som du lägger upp när du har lagat den maten.
  De ser allt så gott ut men jag kan verkligen inte laga mat

Kommentera