Skaparen av designen är…

För något år sedan började jag planera att starta en ny blogg. Fick ett erbjudande under sommaren som jag tackade nej till för att jag ville köra min grej utan att något företag ska bestämma vad som ska skrivas och berättas i min blogg.
Har mailat runt med olika människor i Sverige ang. bloggdesign sedan April månad och jag har sett många olika, väldigt bra varianter. Det finns många duktiga designers där ute.

För en vecka sedan eller två så kom jag in på Johanna´s blogg, kikade runt och insåg att hon gjorde sin egna och andras designer. Så jag kontaktade henne och hon var väldigt snabb på att svara. Just då så hade hon redan några designer som hon höll på med men hon valde att göra en design till mig också.
Vi mailade fram och tillbaka. Jag vill gärna att den som gör designen får fria händer, men jag kan samtidigt inte släppa allt för jag har en tanke bakom hur jag gärna vill ha det så jag gav mina idéer och sedan fick Johanna göra vad hon kunde och ville av det.
Även om det är jag som ska ha designen på min sida så är det väldigt viktigt att den personen som gör designen ska vara nöjd också.

Johanna är inte bara snabb och duktig hon lägger till egna idéer och gör samtidigt verkligen som man vill ha det.
Förra torsdagen så mailade jag Johanna första gången och igår var designen klar och jag är verkligen supernöjd.

Tack så jättemycket Johanna!!

2 svar på “Skaparen av designen är…”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.