Toppendag!

När man har en riktigt toppendag
och ens pojkvän gör den ännu bättre som avslut på dagen.

Edit: Också får man världens kärleksförklaring med ord som jag inte trodde fanns. Nej, nu måste jag sova annars kommer det bli alldeles för mycket fjärilar i min mage.


Bildkälla: www.google.se

3 kommentarer

 1. Jag kommer inte jobba detta året. Jag har sökt kurser på distans så jag ska komplettera mitt gymnasiebetyg och försöka få in så mycket turkiska som möjligt. Man kan läsa turkiska på tömer i Alanya men jag har inte riktigt dom pengarna nu men jag och Burak klarar oss bra med engelskan. Blir ju lite svensk-engelskt-turkiska man pratar 😛

  Jag och Burak blev "officiella" december 2011 men vi började på "riktigt" i oktober 2011. Innan dess har vi inte tänkt de vägarna riktigt.

  Ja, jag letar och letar efter "turkiet bloggar". Vill läsa och få lite tips. Du vet med turismvisum och allt detta. Mycket att lära och ambassad och konsult sidorna får det till svårare än vad det egentligen är. De "turkiet bloggar" jag läser nu är:
  Du
  Jamilja
  Sand mellan tårna
  Sofie i Trabzon

  Vet du någon mer, bra blogg? Alltid kul och läsa 🙂

 2. En gång i Phuket var bra tyckte jag, vad tyckte du själv :)?
  Skönt att det löste sig med vikten när du åker hem!
  Kram

Kommentera