Mat i mängder!

Anonym:
Har du hunnit med hela din matlista ännu?

Mat, mat, mat…det bästa som finns och i Sverige är det så himla härligt att kunna variera i så olika matkulturer. Den biten saknar jag i Turkiet då det finns begränsat med utbud emot Sverige tycker jag.
Och svaret på din fråga så har jag hunnit med en hel del…Se själva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 Kommentarer

  1. pia säger:

    Hej på dig! Ja du, du sa att du skulle ÄTA och det ser bara gott ut=)) Hoppas din tid i Svedala varit bra och att du hunnit gjort allt du planerat? Men nu är det väl stor hem längtan till kärleken som gäller;) Önskar dig en skön flygresa och att du har alla kg (resväskan) under kontroll=)) Ha en bra fredag, kram!

  2. Anonym säger:

    Ja det ser ju bra ut haha!! Gott me för den delen:)

  3. Linda säger:

    Hahahaha Lussebullen, det va nog meningen att du skulle ha min kropp med tanke på hur mycket du älskar mat och godsaker 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.