En dag med massa vänner!

Den här dagen har jag och några till väntat på ett tag kan jag nog erkänna.
Idag har vi nämligen dragit ihop ett gäng svenska tjejer som befinner oss i Side just nu för jobb, kärlek eller båda delarna. I Alanya finns det ett hundratal svenskar året om nästan och mer blir det vid den här tiden och ett par månader framåt.
Här i Side är vi inte riktigt lika många svenska, ännu. Turisterna kommer men turisterna går också och under vinterhalvåret är vi bara några få svenskar. Några känner man säkerligen inte ens till men som kanske har bott här ett bra tag.

Vi ordnade iaf en träff idag. Jag satte ut ett datum på facebook och det prickade in bra för de flesta så idag träffas vi dvs. jag, Sandra, Belma, Monica, Camilla, Therese som har äntligen kommit tillbaka, Zandra och även min vän Linnea som är nere och jobbar nu tillsammans med två vänner till henne.
Så vi blir ett härligt gäng. Nu hoppas jag bara att alla har flyttat fram klockan en timme.
Jag skickade ut lite påminnelsesms igår.

Ser ni ett gäng glada tjejer på strandpromenaden i eftermiddag här i Side så är det nog vi.

Inom en månad så är det garanterat 6 till svenskar som kommer finnas på plats så jag hoppas det blir mer fika då men eftersom även jobb kommer ha dragit igång då för de flesta så blir det då svårare att hitta en dag, och tidpunkt som passar alla. Men vi får försöka även om alla inte kan vara med alltid.
En fika med gott skratt och härliga människor förlänger livet. Ta vara på era vänner som ni har!

Kommentera