Ett slag för vänskapen!

Idag slår jag ett slag för vänskapen måste jag säga.
Igår kom Linnea och hälsade på mig i butiken. Vi träffades 2009 och festade en hel del tillsammans med bland annat Amanda och Malin. Det var en bra men hektiskt sommar måste jag erkänna.
Sommaren 2010 träffade jag henne bara några få gånger och förra året sågs vi inget alls. Så det var kul att äntligen se henne igen även om de bara var för en kort stund.

Igår kom även Sandra och Belma och hälsade på i butiken. Det är så himla kul att se dom varje gång och dom är ofta och hälsar på vilket jag gillar. Tyvärr missade jag hennes tacokväll med de andra tjejerna igår.
Eller jag skulle ha kunnat komma strax efter åtta vilket skulle göra att jag missade hela mat och pratstunden och säkerligen somnat i soffan efter en halvtimme in på filmen. Men jag får haka på nästa gång istället.

Idag har jag haft nya besök i form av Malin som först var inne och kollade lite kläder, åt lunch med oss och småpratade en stund. De känns riktigt bra att vi ska jobba ihop i sommar. Vi får se när hon börjar men jag hoppas på snart.

Sedan kom även Amanda in ikväll och det är så himla roligt att hon är här nu. Hon kom igår morse så hon har precis ”landat” i Side men eftersom hon inte har någon hembiljett så känns det riktigt bra tycker jag. Det känns som om de bara var några veckor sedan hon, Veroncia, Sofia och Linda satt hemma hos mig och åt tacos och vi bara pratade i flera timmar.

Så idag slår jag ett slag för vänskapen. För jag har så fina vänner, både i Sverige men också här nere i Turkiet som alla är så olika. Livliga, lugna, blyga, framåt. Men två saker har alla gemensamt;
Pratglada och underbara!

Jag har sagt det väldigt ofta detta år men jag säger det igen;
Denna sommaren kommer bli toppen!


Vinter 2012 med de svenska tjejerna på tacolunch hemma hos mig

2 svar på “Ett slag för vänskapen!”

  1. Hej!
    Hittade din blogg via bloggportalen då jag sökte på bloggar från turkiet=).
    Det är så intressant att läsa hur svenska som bor i turkiet tycker att det är där. Jag och min familj var till turkiet 2009 och vi blev helfrälsta. Och längtar självklrt tillbaka.Jag återkommer gärna hit och läser=)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.