Buhu!

Buuhuu! Jag hade planerat att stiga upp tidigt idag, köpa frukost för att sedan ta med mig pojkvännen för en dag på stranden. Lite sol och bad är aldrig fel.
Fel blir det dock om solen knappt tittar fram och mörka moln hänger i luften. Så jag somnade om istället och känner att detta kaos till lägenheten vi har behövs fixas till ordentligt. Så Emma som gissade på storstädning fick rätt, idag ska städas, lagas mat och sedan ska jag bara ha det mysigt hemma hela dagen.
Nu ser det bättre ut i luften men jag har redan fått städenergi så jag fortsätter såhär.

På måndag ska det bli soligt och 32 grader, passande nog så är jag ledig då igen så det får bli stranden den dagen istället.

Ha en bra torsdag!

Ett svar på “Buhu!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.