Svar från bloggen direkt till mailen!

Hejsan alla ni glada!
Jag lovar att uppdatera oftare men det går lite segt. Värmen är inte alls lika påfrestande men de flesta som bloggar brukar trappa ner på det under sommaren för att sedan öka igen nu när hösten kommer.
Jag vill bara tipsa er som kommenterar hos mig att ange rätt email adress när ni kommenterar om ni vill ha ett svar.
Det finns nämligen en ganska så ny grej här på blogg.se som är så enkel och bra att använda. 
När ni har kommenterat så kan jag välja på att svara på den direkt här i bloggen.
Du skriver en fråga, anger din emailadress, jag svarar på den här i bloggen på min ”inloggningssida”, du får då ett mail till din inkorg om att jag har svarat och en början på mitt svar.
Sedan tillkommer även en länk i mailet som du lätt klickar på för att komma till min blogg, rätt inlägg och direkt till mitt svar som du och alla andra kan läsa.
 
Såhär ser det ut hos mig när jag har lämnat ett svar
 

Här i kommentatorsfältet ser man svar ifrån mig och det är hit du kommer för att läsa mitt svar.
 
Låter det komplicerat? Testa och kommentera, ange din mail och skriv med i kommentaren att du vill testa att få svar på mailen via bloggen så ornar jag det så fort jag hinner och kan.
 
Sedan får jag väldigt många mail och kommentarer från unga tjejer som vill göra något nytt i sina liv och bland annat åka till Turkiet och jobba. Just nu är säsongen snart över och ingen idé att börja söka jobb här nere för denna sommar. Men jag lovar att göra ett inlägg här i höst om hur man lättast och bäst går tillväga och även också lite tips på vägen. Så hållt utkik för detta.
 
Ha det så bra, vi hörs snart igen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.