Årets rosabandet gala!

Idag innan jag gick till jobbet så kollade jag reprisen från rosabandet-galan som sändes på tv3 igår.
Tårarna rann när jag såg Lars, min bror, halvbror eller låtsasbror…kalla det vad ni vill, prata om Linda och se klippen igen om Linda. Hela inslaget var jättefint och fint avslut med när Sonja framförde Lindas favoritlåt. 
Om det var någon som inte riktigt hörde vad Lars sa ibland så kan jag berätta att det där är helt normalt. Jag hör inte heller alltid vad han säger haha.
 
Vill ni se galan, som var väldigt bra och underhållande samt hade 10-års jubileum, så klicka er in HÄR efter 1.35.00 så börjar klippet om Lars och Lindas cancer.
 
Jag är så glad över att armbandet som jag skickade med till Linda på sjukhuset och brevet där jag förklarade vad det ”onda ögat” har för betydelse, att det skyddar emot det onda, kom fram i tid innan hon blev så dålig att hon inte lyckades hålla sig vaken några längre tider.
Bilden är tagen ifrån Lindas blogg.
 

Ett svar på “Årets rosabandet gala!”

  1. Det var så tungt och känslosamt att se. Det är särskilt gripande när det är barn inblandade och veta att man troligtvis inte får finnas där för dem. Jag var helt förstörd hela natten efter att ha sett detta. Usch, jäklar skitsjukdom!! särskilt hårt när det drabbar en sådan ung människa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.