En, två överraskningar!

Sen jag träffade Kadir för över tre år sedan så har han alltid velat köpa en lägenhet som är hans egen för att dela tillsammans med sin blivande fru och barn. I början var det mycket prat mest men vintern 2010-2011 så började han verkligen söka runt, kolla priser, platser och ta reda på information.
Och hela tiden såg vi hur priserna bara steg för varje årstid.
 
Det finns ett ställe i Manavgat som heter Sarılar som är ett stort samhälle och som sträcker sig till vattenfallen. Där byggs det hela tiden nya lägenheter och det blir mer och mer attraktivt att bo där.
Kadirs syster och man köpt en ny, jättefin lägenhet där för 1½ år sedan och jag har verkligen blivit imponerad av den.
I höstas gick han all in och sökte ett bra läge till ett bra pris. Och efter lite pappersarbete och annat så stod han som ägare för en lägenhet som håller just nu på att byggas för fullt.
Bredvid en ny väg som ska gå direkt ut till Migros på ”Antalyavägen” och sedan in till Side.
Ja, det kommer ta lite längre tid för den vägen att bli klar.
Men i början av April kommer våran lägenhet stå klar för oss och 5 andra familjer i samma hus att flytta in.
Det känns helt underbart att flytta in i en helt nybyggd lägenhet där det kommer finnas 2 sovrum, 1 vardagsrum, 1 kök, 1 toalett och 2 stora balkonger. På ca 100 km².
 
Och vad passar inte bättre att flyttta in dit som förlovade istället för pojk-och flickvän.
Förra fredagen, den 30 November så köpte vi ringar i Manavgat som vi hade tittat på någon vecka tidigare. Och senare på kvällen var vi på restaurang och åt en jättegod middag innan vi åkte ut till en plats där Kadir gick ner på knä och friade till mig. Och jag sa ja!
 
Vi kommer ha en ritkigt spännande vår framför oss och jag längtar tills vi ska ut och köpa ny soffa, mattor, garderober, nytt kylskåp och allt annat vi behöver. Det enda vi tar med oss av våra möbler är våran säng som Kadir köpte som överrasking förra vintern.
Och sedan sitter jag och håller tummarna för att Sandra och hennes familj också ska flytta till Sarılar. Hoppas kan man alltid göra.
 
Ta hand om er!!
 

17 svar på “En, två överraskningar!”

 1. Hej Louise =) Stort GRATTIS och lycka till med allt Ni har framför Er. Jag läser din blogg hela tiden men har kommit av mig att kommentera. Än en gång GRATTIS, kramar i massor till Er båda.

 2. Ett stort GRATTIS till er båda. Jag blev så glad för er skull. Lycka till med allt som ni nu har framför er. Kramar i mängder till er från mej och min lilla gubbe.

 3. Hej!
  Först av allt vill jag börja med att säga ett SUPERSTORT GRATTIS till förlovningen!!!
  Det var en jätteskoj överraskning =)

  Men så vill jag också säga hur otroligt ledsen jag är över din mammas sjukdom, där finns det liksom inte de rätta orden att säga/skriva… Men jag tänker på er och skickar massa styrkekramar till er, hoppas du känner dom!

  Ta hand om varandra, och mys och njut nu när du är här!

  Massor med kramar från mig!

 4. Men så konstigt att min namn försvann från mitt inlägg jag skrev =/
  Hur som helst så är det jag då som skrev det "anonyma inlägget"
  Massor med kramar igen!

  1. Tack för lyckönskningarna och de stöttande orden. Jag vet själv hur svårt det är om vad man ska säga men att bara säga något ger så otroligt mycket. Jag märker samma sak på min mamma. Varje dag ringer minst 2-3 personer till henne, gamla vänner, släktingar, jobbarkompisar. Bara småpratar sådär, och även om hon har varit trött och låtit dålig innan så skiner hon upp och får världens energi efter ett sådant samtal. Känns jättehärligt att se och höra bara.
   Tack snälla du för allt och när jag är tillbaka i Turkiet så måste jag få iväg ett mail till dig.
   Hoppas allt är bra med dig!!
   Massa kramar!

 5. Grattis till förlovningen och det kommande nya hem jätte kul för
  er. En liten undran då du jobbar när ni flyttat så måste du/ni åka bil eller buss eller hur? Hur långt är det mellan Side och Manavgat ? Lycka till me allt och självklart önskar jag din mamma får bli frisk tänker på er. Kram 🙂

 6. Hej ja de är jag som är den anonyma! Förstår det är roligt att ha ett namn på de som skriver. Cissi heter jag tycker det är kul att följa din blogg visserligen är jag lite äldre än de andra kanske men kul att läsa. En gång var jag också frestad att prova på livet i Turkiet och de började även de i Side. Men de var ju mindre då. Någon gång måste jag åka dit igen har varit i andra delar i Turkiet efter det men inte just Side. Ha det bra:)

  1. Hallå där!! Jag har nog läsare i alla olika åldrar, men mest turkietfantaster helt enkelt.
   Jag tycker absolut du ska ta och komma ner denna sommaren för att se hur Side ser ut idag. Det är väldigt mycket att se, mycket hotell men mycket trevliga restauranger och butiker.

   Kram!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.