Prinsesstårta!

Varje morgon så tar det emot att ta på sig alla ytterkläderna för att gå en tur med Charlie.
Jag menar, det är inte som i Turkiet där man slänger på sig ett par skor och en jacka och sedan går ut.
Nej, här gäller det att först ta på sig en extra luvtröja. Sedan är det halsduk, mössa, vantar, termobyxor och vinterjackan. Plus Charlies koppel och hans lilla väst. Ja, det tar sin tid och man hinner bli fruktansvärt varm under tiden.
Men när man väl har kommit ut, när man väl har fått i sig den fräscha luften som finns här i Sverige och inte finns i Turkiet. Då är det helt klart värt det. Man piggnar till verkligen.
 
Igår åt jag en av mina favoritsaker här i Sverige. Nämligen prinsesstårta och hallonsoda till det. Åh, det är ju helt underbart med marsipan. Jag tänkte ”Jag får ju passa på nu när jag har chansen” när jag valde just en tårtbit till fikat.
Sedan tog vi en tur till Ica Maxi där jag fyllde på vagnen med tunnbrödsrulle, fiskpinnar och lösgodis bland annat.
 
 

 
 

2 svar på “Prinsesstårta!”

  1. Passa på att frossa med allt som du saknar i Turkiet. Sen får du tala om vad du saknar lagom tills vi turister anländer. Ha det bra ni kan i kylan och klappa om lilla voffsingen från mej. Kramisar

  2. Hejsan! Ett stort Grattis till dig. Nu när du är härså kommer du ju åt marsipan så lite längre fram i VÅR så får jag väl skicka ner lite i en Sverigepåse till dig. Ska ta mig en tur till Gekås imorgon. Njut av din tid här hemma. Kram Kicki

Kommentera