I Sverige just nu!

Natten tills idag så åkte jag hem till Sverige. Biljetten bokades bara några timmar tidigare och jag kastade ner vad som verkade bäst i resväskan. Jag vet inte hur länge jag kommer vara här men så länge jag kan och orkar.
Jag kommer inte blogga på ett tag, dagar kanske men mest troligt veckor.
Ni får helt enkelt vänta och se tills jag orkar uppdatera igen.
 
Nu ska jag spendera tid med min familj så mycket jag bara kan.
Jag önskar att Kadir var här med mig men som ni vet så behöver turkar visum för att komma in i Sverige.
Han ville så gärna följa med men det är ingen idé att ordna med alla papper för ett tre månades visum just nu. När alla papper är klara så är det lagom i tid för mig att åka hem till honom igen.
Men jag saknar honom redan.
 
Vi hörs, ta hand om varandra och framför allt de som tillhör din familj och de som är dina vänner.

17 svar på “I Sverige just nu!”

 1. Vännen! Jag tänker på dig!
  Jag vet inte vad jag mer kan säga (skriva), jag förstår att du längtar efter och att du hade behövt ha Kadir där hos dig nu.
  Var rädd om dig, och ta hand om dig min vän!
  Jag finns här om du behöver mitt stöd!
  Massor med kramar till dig!

 2. Ta hand om dig o din familj också speciellt din mamma kan jag ana. Tänker på er önskar er det bästa. Kram

 3. Tänker på dej lilla gumman, så synd att Kadir inte kan vara hos dej men hoppas att du och din familj kan stötta varandra. Var rädd om dej. Varma kramar till dej.

 4. Vet inte vad som hänt, men mina tankar är hos dig. Ta väl hand om dig och familjen. Många varma kramar från mig

 5. Hoppas du får det bra här hemma.
  Synd att det ska vara så bökigt för Kadir att följa med dig.
  Tänker på dig. Kram Kicki

 6. Stora varma kramar till dig från mig. Sköt om dig och de dina,sänder kraft och ork till dig och jag förstår oxå att du saknar din hälft, skrot att det inte går att resa utan allt papperskrångel för turkiska medborgare, det hade ju underlättat massor nu…….KRAM!!!!

 7. Sköt om dig och familjen! Styrkekramar! Mirakel kan ske, hur "illa" det än låter just nu. Har en nära som övervunnit det mot alla odds.

 8. Vi tänker på dig och din familj! Styrkekramar från mig och Micke. Vet hur det är att vara allvarligt sjuk. Kram

 9. Oj vännen, tänker på dig och din familj, kan inte annat än skicka styrke kramar till er….Tusen KRAMAR!!!!!!

 10. Sorry kan inte sträcka ut mina armar så långt för att kunna krama om dig men skickar dig istället en BAMSEKRAM

 11. När jag läser din blogg här och nu känner jag att det du skriver, andas något som gör att du reser hem av en orsak som oroar dig mycket!! Känslor som griper tag inombords och hela tiden gnager runt, tankar som inte går att styra eller inte ens förstå. Ja, listan kan bli lång på hur man mår i denna situationen, vet själv nu efter 6 mån dagliga besök på KSS. Skulle jag få syn på dig så skall du få en STOR värmande hjärtekram, det behöver du nu. Men en jättekram får du givetvis här och nu! Sköt om dig Louise!

 12. Jag tänker på dig min vän!
  Du finns i mina tankar varje dag,
  vill bara att du ska veta det.
  Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva,
  men som sagt, du finns i mina tankar.
  Kramar från mig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.