Jag bär på en hemlighet!

I alla denna tragedi, sjukhusbesök och sorg så går jag och bär på en hemlighet.
En hemlighet som mamma har vetat om ganska så länge nu.
Hon ska bli mormor i början av juli.
Och jag och Kadir ska bli föräldrar till vårat första barn.
 
Det kom som en chock för oss alla men det har samtidigt varit välkomnat från första stund.
Och början av juli….ja, det är då den varmaste tiden börjar i Side och sedan har vi även augusti också efter det.
Men när vi har flyttat in i våran lägenhet, om inte tidigare, så ska två ac installeras och jag tror att jag kommer klara det väldigt bra. Genom att hålla mig inomhus så mycket det bara går.
Och hitills har jag mått nästan oförskämt bra. Hängt några gånger över toastolen innan frukost och sovit både förmiddagar och eftermiddagar.
Sedan dag ett så har Kadir passat upp på mig, låter mig inte lyfta någon ved in i lägenheten eller ens lyfta vårat matbord i vecka 7 ens. Och han är med och ser alla småklipp och hör om all info mina 4 gravidappar på telefonen talar om. Haha.
 
Så när jag är som mest ledsam så finns det också en påminnelse om en framtid hela tiden.
Och som en vän till familljen sa ”trots allt detta tråkiga så strålar det lite extra om Louise”
 
Idag är det den blivande pappans födelsedag. Hipp, hipp, hurra till världens bästa man!
 
 
Detta är en ultraljudsbild från att jag var i vecka 13.
Nu är jag i vecka 18 och man kan knappt ana en mage på mig. Möjligtvis om jag har någon tight tshirt på mig men på bilder eller i verkligheten så kan man inte misstänka mer än ”en semla för mycket kanske”

48 svar på “Jag bär på en hemlighet!”

 1. Grattis till er! Här är en till med en liten bebis i magen och har BF 12 juli 🙂
  Tänk vad livet är underligt. Mitt bland alla tårar och oroligheter så är det på nåt sätt meningen att man ska ha något vackert att se fram emot. Märkligt och fantastiskt på samma gång. Gjorde du ultraljudet i Sverige? Hur är det i Turkiet, är det liknande kontroll rutiner även där, med ultraljud och mätning och vägning, som det är i Sverige?

 2. Grattis!!!
  Va roligt!!

  Med min första så berättade jag på jobbet i 7:e månaden… Min mage syntes nästan inte alls 🙂

  Ska bli roligt att få följa din graviditet 🙂

  Kramar Jenny

 3. Men oj vad nära BF vi hade haha 🙂 Och tre UL redan, då verkar det som om det är mer besök i Turkiet 🙂 Men det är ju bara positivt 🙂 Vi gjorde UL i torsdags och wow vilken upplevelse, att se det lilla hjärtat pumpa på. Och det va en jädrans hålligång där inne 🙂 Jag mådde illa ganska mycket i början men nu mår jag precis som vanligt så nu kan jag äntligen njuta ordentligt 🙂 Så ni ska kolla om det är pojke eller flicka? 🙂 Kram

  1. Ja, visst är det häftigt att se hjärtat slå. Vi såg det redan i vecka 8 och det var jättehäftigt. Vi ska kolla kön, men jag måste vänta tills jag är i Turkiet igen och kadir är med. Men jag är såå nyfiken. Ska ni kolla?Du har ingen blogg som man kan följa va? Det hade varit kul att följa nu när vi är så nära.
   Kram

  2. Ja, visst är det häftigt att se hjärtat slå. Vi såg det redan i vecka 8 och det var jättehäftigt. Vi ska kolla kön, men jag måste vänta tills jag är i Turkiet igen och kadir är med. Men jag är såå nyfiken. Ska ni kolla?Du har ingen blogg som man kan följa va? Det hade varit kul att följa nu när vi är så nära.
   Kram

 4. Jag är så glad för din och Kadirs skull,det är så skönt att du har något att se fram emot mitt i allt det jobbiga och svåra som ni nu går igenom.Men Louise, under kan ske, har själv haft en nära anhörig svårt sjuk i cancer men som idag är fullt frisk så jag hoppas innerligt att det blir samma sak för din mamma. Var nu rädd om dej och gratta Kadir från oss, ni får väl fira en extra födelsedag när du kommer hem. Jättekram från mej till dej.

 5. Men grattis min fina vän!!! =D
  Vad roligt, och vad skoj att Kadir är så otroligt mån om dig och engagerad i graviditeten =D
  Hmm, när var det jag skrev Mejlet till dig… 😉
  Massor med kramar till er båda!

 6. Åh vad underbart & kul att höra! 😀 Grattis! 😀 Har följt dig länge men bara väldigt kass på att kommentera. Har tänkt på dig & nu får du ett ljus i det mörka <3 Kram!

 7. Grattis jätte kul att läsa att ni ska få barn. Bra tid säkert något glatt att tänka på nu när det är jobbigt också. Jag trodde nästan
  att du var gravid när du skrev att de va mycke nytt på gång. Så
  ni vill se vilket kön det är, jag har 3 barn och ville se tredje barnets kön. Det var så spännande från en minut till nästa visste vi att de va en flicka rätt märkligt på nätt sätt men kul så klart.
  Lycka till me allt. Kram Cissi

  1. Tack Cissi!Ja, allt för mycket på gång nästan. Men äh…man får passa på. Efter allt detta roliga som har hänt under de senaste och kommande månaderna så får man hitta på andra roliga saker att göra hädanefter.

   Kram

 8. Men så roligt för Er<3 Önskar Er all lycka till och att du får må bra hela graviditeten. Är så glad för Er skull och allt mys Ni kommer att få uppleva. Många varma kramar från mig till dig o Kadir o lill bebben 😉

 9. Mängder av grattis till dig och jag önskar er tre all lycka i världen, det vet du!!! Hälsa och gratta Kadir på på hans födelsedag och till faderskapet……Jag är fullkomligt övertygad om att du kommer att fixa moderskapet galant och att det sen är snorvarmt, det fixar ni med AC, lätta kläder på babyn och att vara inne, dricka mängder av vatten och en eller annan resorb..
  Många kramar från Kristina

 10. Jag glömde ju att skriva att jag vill att du ska hälsa och säga grattis till Kadir på hans födelsedag! 🙂
  Kram igen 🙂

 11. Stort grattis till er! Hoppas att du "håller ut" två dagar extra så kommer er bebis på min födelsedag.
  Hoppas nu att allt går bra och att du får fortsätta att må bra. Och att din mamma ska bli bättre.
  Kram från mig och Micke.

 12. Tårarna bara strömmar fast uppdat från face och instagram. Än en gång, stort grattis, till er alla. Och jag tänker på er, fuckar cancer och kryssar fingrar. Och tro inte annat än att du kommer att klara allt galant!

 13. Grattis!!!!!
  Jag kände på mig att du var gravid 🙂
  Ska bli så kul att följa dig och K på denna "resa"!!
  Hoppas på dom obligatoriska magbilderna vecka för vecka 😉
  Kram

 14. Ett stort Grattis till både dig och Kadir:).
  Måste dock erkänna att jag fick för mig i ett annat inlägg du skrivit för ett tag sen att du var gravid men jag ville inte fråga..
  Jag hoppas innerligt att din mor snart blir bättre. Det är absolut inte kul att få sånna besked och speciellt inte nu när ni går i väntans tider.
  Skickar många kramar både till dig och Kadir samt även till din mamma *kram*

 15. Åh, grattis Louise! Jag har följt dig sedan USA, då jag själv var au pair i Schweiz, så det känns extra kul att se dig göra den här resan 🙂 vilka underbara nyheter!

 16. Stort grattis till er!! Har haft på känn att det var så här. Min dotter förlovade sig ung. samtidigt som dig dom ska gifta sig i år. Hoppas allt är bra med mamma. Hoppas min dotter snart berättar en så glad nyhet som du gav din mamma. Då träffar vi inte dig när vi kommer ner i september, vi ska stanna tre veckor denna gången.
  Många kramar till ER från Kicki

 17. Det är ej klart med datum ännu men det blir i Stockholm hon bor där. Upptäckte att du fyller år samma dag som vår son, han är född-85. Vi får ju höras innan vi kommer ner hör av mig innnan jag gör sista trippen till Gekås ifall du behöver något.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.