Erbjudande ifrån babybox och cravings!

Idag tog jag och storasyster en riktig härlig promenad för att komma ut lite och få lite luft. Linda är bättre på att komma ut än mig men då och då hakar jag med och det är riktigt härligt. Kallt och friskt.
Och sedan tog vi en tur till Ica Maxi för att handla mat. Jag har fastnat allt för mycket för något som är mitt kanske enda cravings än så länge (tack och lov) nämligen Ica´s egna ceasarsallad.
Den är så god och jag äter det varje dag numera. Tyvärr måste jag vänja mig av detta beroende snart då det är svårt att frakta med till turkiet och det blir dåligt efter bara några dagar och kan därför inte sparas undan.
 
 
Vi åkte också bort till babyproffsen där vi spanade in på allt roligt till nyfödda och barn samt mammor. Himla smarta saker det finns hörrni. En helt ny värld har ju öppnat sig för mig och jag suger in allt som en disktrasa känns det som. Jag åkte också dit för att jag hade ett paket att hämta ut där.
Som gravid kan du via babybox få en box med lite reklamsaker, erbjudande och annat kul helt gratis i ett litet paket som hämtas ut på babyproffsen eller barnens hus.
Jättebra tycker jag!
Erbjudandet hittar du HÄR
Har ni kanske tips på andra smarta gravid-erbjudande?
 
 
Min blåa box ifrån babyproffsen innehöll blöjor, vårservetter, 3 stycken skedar ifrån HIPP, shampo ifrån head and shoulders, tidningen Vi föräldrar, always trosskydd. Och sedan erbjudanden ifrån pampers, goboken, stjärnstudio och vistaprint.
Boxarna kan skilja sig lite i innehållet.
 
Knappt två timmar var vi ifrån sjukhuset och det känns jättedumt att vara borta så länge. Man blir orolig i själen och vill bara tillbaka till mamma direkt.
Vi pratade med en sköterska idag om vilket tomrum det kommer bli sen när vi återgår till vardagen, är tillbaka i våra hem och med våra respektive. Just nu är jag och Linda med varandra alla timmar på dygnet förutom när vi sover. Då sover jag inne hos mamma. Och vi är med mamma hela tiden förutom när vi äter och går iväg en sväng under dagen så att hon får sova.
Sedan har vi alla trevliga sköterskor och doktorer runt omkring oss hela tiden som en trygghet och en vardag nu. Vi har varit på sjukhuset i tre veckor nu, mer än vad vi alla nog hade trott, och det är vårat hem just nu.
Och det känns bra att vi kan vara där hela tiden och att jag och Linda känner oss så trygga och bekväma där.
Jag hoppas att tomrummet inte kommer bli extremt jobbigt sen. Men jag ska se till att vara omgiven med bra människor.
 
Vi har självklart ätit semla både i tisdags och idag.

5 kommentarer

 1. Det smärtar mig det du går igenom just nu på sjukhuset, det gör så ont i mig, och jag blir så berörd och tårögd. Jag tänker på dig vännen, hoppas du känner det.

  Ang babybox, jag tror du kan få det från apotek också, prova att googla på det.

  Massor med kramar från mig!

 2. vad skönt att du kan komma ut i friska luften då och då. En promenad och lite luft behöver man, men jag förstår att du samtidigt tänker på att så fort som möjligt komma tillbaka till din mamma, men hon förstår säkert att du behöver komma ifrån då och då. Vilket fint paket du fick på Babyproffsen, såg att Vi Föräldrar var med, en utmärkt tidning för alla som väntar eller fått barn. Om du vill ha ner några Vi Föräldrar när jag kommer till Side så säg till så fixar jag det. Sköt om dej och ta hand om din mamma, sänder dej många tankar under dagarna. Stor kram från mej till dej.

 3. Oj jag blir så ledsen när jag läser ditt inlägg om tomrum. Det låter som att det är slutet som närmar sig. Men det är skönt att höra att ni blir väl omhändertagna på sjukhuset. Och jag skickar kramar till både dig och din syster ..

 4. Fy så hemskt att läsa det om tomrum. Blir så ledsen när jag läser
  det. Tur ni har varandra du och din syster nu i detta jobbiga.
  Tänker på er. Kram

Kommentera