Inte utan min syster!

Idag ifrågasatte jag min syster varför hon inte är chef för ett företag eller liknande. Hon är den av oss som fixar allting som ska göras, ordnar våra möten, ringer alla samtal och ställer dom där konstiga frågorna till viktiga människor som jag inte har en aning om.
Hennes svar på varför hon inte ska bli chef för ett företag eller liknande var ”då måste jag ge folk sparken också”
Herregud, vad skulle jag gjort utan min syster.
Jag hade fallit ihop platt som en pannkaka och någon hade fått ta hand om allting som ska ordnas, åt mig.
Dessutom hade jag nog också blivit grundlurad gånger tusen.
 
Vi pratade om det här med att jag är gravid och inte har sett Kadir sedan jag åkte till Sverige den 23 Januari.
Det är 7 veckor sedan idag. 7 jobbiga veckor där jag samtidigt glädjs så himla mycket åt graviditeten och varenda liten spark som jag känner av, samtidigt också är så himla ledsen över att Kadir verkligen missar så himla mycket.
Och det kommer bli 3 kanske 4 veckor till.
Han är så glad när vi pratar på msn och det sparkar till i magen på mig, det syns så på honom.
Men samtidigt är han så ledsen över att sitta bakom en dataskärm och bara höra om det och se mitt ansiktsuttryck när det händer och inte kunna lägga dit en hand på magen eller vara där bredvid mig när det väl rör sig.
Detta är en alldeles för jobbig tid som det redan är och sedan har man ändå något mer som gör att det tynger ner en ännu mer.
Tur då att jag har endel saker som väger upp också, såsom mini i magen, min underbara syster och andra nära och kära, mammas goa vänner, att få sitta ner korta stunder och bara få minnas en viss händelse bara för att man ser ett kort eller smycke och alla som hela tiden hör av sig.
Imorgon har jag och min syster beslutat om att vi inte ska ställa klockan för första gången på dessa 7 veckor. Jag gissar att jag kommer vakna till vid 8-tiden ändå som vanligt men det ska bli väldigt härligt att vakna av sig själv (eller min hund blir det nog som varje morgon kommer in och sover hos mig)
Imorgon är också första dagen vi inte har något särskilt inbokat på pappret. Det betyder inte att vi inte har någonting att göra, tvärtom, men vi gör det som passar oss.
 
 
Härromdagen fick jag ett grönt fint paket på posten.
Åh, brev och paket på posten är det bästa som finns tycker jag.
I detta fanns ett jättefint brev skrivit av Kicki i Falkenberg som dessutom också gav en bra, ny uppdatering om Gekås Ullared, marsipanchoklad och även en snuttefilt med Nalle Puh motiv på till mini.
Både jag och Kadir blev jätteglada och tacksama. Även om det är jag som äter upp all choklad…
 

3 svar på “Inte utan min syster!”

 1. Hej!
  Hoppas det smakar, har du inte fått noja på något speciellt? Tar med choklad till Kadir när jag kommer ner. Snutten var väl gullig passar till alla
  bebisar.
  Kramar till er Kicki

 2. Hoppas att det smakade bra, har du inte fått noja på något som du inte äter i vanliga fall? Kadir får väl ha lite choklad senare.
  Snutten var väl söt passar alla bebisar.
  Kramar till er Kicki

  1. Tack så jättemycket igen! Jag skrev till dig på facebook också men det kanske hamnade bland "others" eftersom vi inte är vänner där.Nej, inget speciellt som jag har fått noja över. jag äter allt som är gott 🙂
   Kram!!

Kommentera