İngen kontakt via mail!

En del försöker få tag i mig via min mail louisesa.blogg@hotmail.com eller min privata mail.
Tyvärr har just mailsidan blivit blockerad på datorn och jag kan inte längre logga in på den hemifrån.
Behöver ni kontakta mig så kan man antingen hitta mig på facebook och skicka iväg ett medelande där
(du behöver inte skicka vänförfrågan och jag godkänner bara dom som jag känner ändå)
eller skriva en kommentar här på bloggen som jag sedan svarar på och du får ett mail tillbaka om att jag har svarat. Den kommentaren kommer då också publiceras och visas för alla.
 
Ha det så bra!

1 kommentar

  1. Hej Louise, ja nu är vi hemma igen, det var så mysigt att få träffa dej. Just nu är Anna och småflickorna här dom åker hem på lördag. I kväll skall vi gå ner till Ann-Louise och grilla. Ronja vårt barnbarn tog studenten i går så det blev en heldag för oss. Jag hör av mej när Anna och flickorna åkt hem. Ha det så bra och var rädd om lilla magen. Kramar i massor.

Kommentera