Vårat kök!

Jag fick ju veta, eftersom mitt minne är som fisken Doris i hitta Nemo (och jag har aldrig sett den filmen kan på pekas…) att jag har inte visat vårat kök ännu.
Ni har fått se våran hall och sovrum här och vårat vardagsrum här
Turktoan har jag inte fotograferat men jag tror inte att det är något att se om jag ska vara ärlig.
Pernilla sa iaf att den var jättefin och trodde att den skulle vara mer annorlunda eftersom jag inte har visat den på bild.
Hon och Therese har också kommenterat att vi har högt i tak vilket jag kan hålla med om och fick bevisat för när dom skulle sätta in ACn förra veckan.
Dom gjorde ett hål i väggen efter deras standardmått men fick flytta upp den ca 50 cm eftersom det skulle passa in på väggen och med våran höjd.
 
Sen kan jag också tillägga att vi absolut inte alltid har det så städat som det ser ut att vara på bilderna.
İbland långt ifrån.
Men plötsligt händer det, jag får ett ryck och total grovstädar och vips så hamnar det på bild och det ser genast mycket trevligare ut.
 
Köket då…det är ganska så litet men större än vad vi hade i förra lägenheten.
Och det är skönt att ha ett separat kök för annars har man oftast kök och vardagsrum ihop vilket är trevligt det med men att ha två olika rum tycker jag känns bättre när man har gäster.
Och favoriten i köket är kylskåpet och dessutom diskmaskinen. Frostfri frys och en underbar diskmaskin.
Bilderna tog jag för någon månad sedan för att skicka till en vän och inser nu att ’andra sidan’ där vi har ett enkelt bord syns inte på bild.
Men hoppas detta duger bra ändå.
 
 
İ sista skåpet längst bort mot balkongen så gömmer sig våran stora kärlek, diskmaskinen.
 
Lilla balkongen med utsikt mot stora vägen som nu äntligen är assfalterad.
İnte lika mycket sand och grus in på balkongen och in i våran lägenhet alltså.
 
 
Dessa härliga köksgardiner fick vi utav Kadirs syster och hennes man som inflyttningspresent/bröllopspresent. Vi valde att ha två separata eftersom Ayşe själv bara har en del som hon tycker är väldigt tung.
Jag ville ha en neutral färg och blev jättenöjd med denna.
Sedan valde Kadir till bling-blinget eftersom det var sånt ’vi skulle ha’ tyckte han. Och det blev helt okej.
Man hissar alltså dessa upp och ned och kan välja att ha insyn eller helt täckt vilket är bra på kvällar då solen har gått ned och man ser bra in från stora vägen utanför.

3 kommentarer

  1. Jättefint kök. Jag tycker det var så fint med både ljusa och mörka luckor. Förstår att du gillar både diskmaskin och frys. Håller med Kadir att lite bling bling skall det vara, och det blev fint på gardinen. Ha det så bra i er fina lägenhet, i sep hoppas jag få göra ett besök hos er det ser jag fram emot. Vad jag inte ser fram emot är alla fem trapporna men man får väl ta dom etappvis. Kram till er alla tre.

Kommentera