Man blir aldrig bortglömd av dom!

Vissa dagar tänker jag att det spelar ingen roll vad som händer runt omkring mig, för det enda som betyder något är mina två pojkar i mitt liv. Jag behöver ingenting annat.
 
Jag har läst och hört många gånger mammor som har sagt ’Vad gjorde jag innan min son ***** fanns?’ eller ’mitt liv var ingenting innan min dotter ***** kom till världen’
Jag kan inte riktigt säga så och jag känner inte alls på det viset för mitt liv var toppen innan Adem kom till världen och jag hade det verkligen fantastiskt med Kadir inann vi visste att vi skulle bli föräldrar och bo i vårat drömhem.
Men däremot har vi verkligen fått en liten guldklimp som betyder allt för oss och vi älskar varenda dag och varenda tid vi spenderar tillsammans, alla tre. Livet är lika fantastisk som innan fast att vi har en till att dela det med.
Vi är en liten familj och jag ser fram emot framtiden och nya dagar hela tiden.
Jag älskar att vara fru och mamma och ett liv utan Kadir och Adem är ingenting.
 
Så när värmen är alldeles för varm, när Gekås känns för långt ifrån, när internet inte fungerar eller när andra ovesäntliga saker och ting sker så kan jag bara sitta och titta på min familj och känna mig glad och lycklig.
För det är allt som betyder något. Hos dom känner jag mig aldrig besviken eller bortglömd ♥
 
Våran underbara guldklimp!

7 svar på “Man blir aldrig bortglömd av dom!”

 1. Det är precis så här livet skall vara. Även om det kommer grå och tunga dagar så finns familjen alltid där och stöttar och uppmuntrar. Förstår att ni njuter av lilla Adem, han ser så söt och go ut. Skall bli så roligt att snart få träffa er. Kram till er tre från oss.

 2. Hej min vän!
  Åh vad fint skrivet (igen) och vad söt bild på lilla Adem <3

  Nu till nåt helt annat…
  Jag tänkte fråga dig och du kan kolla upp vilket som är mest fördelaktigt för oss turister, är det att handla med lira eller med euro, just nu?
  Här hemma är ju liran rätt låg just nu, men de flesta priserna är ju mörka i euro hos er. Hur räknas priserna om då isåfall att man har lira?
  Hoppas du vill hjälpa mig med detta.

  Massor med kramar till er!

  1. Om ni vill veta vad det kostar i lira, och det står i euro, så tar ni bara priset och gångrar med 2,5Euron har gått upp massor nu tyvärr :s

   Jag vet inte hur euron står emot svenska kronan men ni får räkna på det och se vad som verkar bäst för er.
   Kram!

 3. Hej Louise. Många grattis till den lille och hoppas allt är bra med er!
  Tänkte höra med dig, som är bosatt i turkiet, finns det någon turkisk sida som är ungefär lika som svenska blocket?

  Ha det så bra! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.