8 svar på “Dåligt morgonhumör?”

 1. God förmiddag på Er =)

  Vilken liten solstråle han är, förstår att du oxå går upp med ett stort leende på läpparna =) Vilken skulle kunna börja dagen på dåligt humör när man ser denne charmiga gosse? Önskar dig o din familj en fin onsdag och hoppas att det fortfarande är lite värme kvar i vackra Side.

  1. Jag är en otroligt morgontrött människa, lever på kvällar och nätter men jag har fått ställa om mig själv. Även om det tar emot att han vaknar klockan 7 och man önskar att han bara somna om 2 timmar till så är det inte så svårt att efter ett tag faktiskt ta sig upp ur sängen när han är så glad. Det får mig alltid att vara glad på morgonen :)Lite värme är det kvar men när jag hängde tvätt klockan 10 imorse så var det 12 grader på våran balkong som ligger i skuggan mestadels av dagarna. Brrr!
   Kram!

 2. Till och med jag skulle vara pigg på morgonen om jag fick vakna till ett sådant härligt leende. Han är söt som en sockerbit ert lilla charmtroll. Saknar er. kram.

  1. Ja han är verkligen en solstråle och det är verkligen skönt att vakna med ett sådant leende. Därför har jag börjat med en "dålig" ovana nämligen att ha honom i sängen från det att han äter på natten och det är underbart och funkar jättebra. Men samtidigt kanske han vänjer sig vid det för mycket och inte kommer vilja sova i egen säng sen. Jag kanske får köra vissa dagar som det går bra, men det är så svårt för jag vill ju ha honom hos mig hela tiden :)Vi saknar dig med, och Sören med såklart
   Kram!

 3. Vilken Solstråle, ge honom en stor kram från mig. Idag ska jag hämta fru Caroline på tåget är försenat kommer 22.30. Vi har haft en fin höst så här långt, ingen frost direkt. Ni går också mot kallare tider förstår jag. Ha det bra många kramar till er. Kicki

 4. Hejsan! hoppas allt är bra med er.
  Caroline fick tillbringa kvällen och natten på ett hotell.
  När hon kom till Stockholm skulle dom egentligen landat i Paris. Henrik bokade in dom på en Herrgård, kommer nog hem där i från i eftermiddag. Får väl ta bröllopsresan när det är påsklov då är det vackert i Paris.
  Här är ruggigt väder regn och blåst nu kommer hösten med stora stormsteg. Kanske ska plocka fram lite varmare kläder snart.
  Många kramar till er!

Kommentera