What makes you happy?

Min glada man. Min lyckliga son. Sol. Rea. Städat hem. Aha-upplevelser. Glada överraskningar. God mat och restaurangbesök. Positiva människor. Blommor. Shopping. Härliga selfies. Sonens utveckling och framsteg. Roliga tvprogram. Sol upp-och-nedgång. Ny elektronik. Medgångar. Fräknar. Vågor i havet. Ett fullt kylskåp. Komplimanger.
 
Vad gör dig glad och lycklig?
 
 
 

7 svar på “What makes you happy?”

  1. Måste bara förmedla min lycka! Och den passar väl i detta inlägg? Vi har nu en lägenhet! 😀 Och jag åker på lördag! Vi ska bo i Belek så det blir nära till hans jobb och så. Åh vad glad jag är! Som en sten har lyfts från mina axlar! Och jag kände att du, min favoritblogg och enda jag följer borde få läsa om min lycka! haha 😀
    Ha en underbar dag! Det ska jag ha min sista jobbdag! 🙂

  2. Som du skriver så behöver de inte va stora saker som man kan bli glad o lycklig av och begär man inte de stora kan man nog va lycklig oftare för då ser man de fina i de lilla eller hur!? Kram

  3. Nej, inget visum, kommer stanna bara två månader, så det blir inget jobb heller. Nu är det bara att vänta! 🙂 Har aldrig varit i Belek heller så det ska bli intressant och se hur det ser ut där 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.