Överraskningar och presenter!

I veckan har jag och Adem fått lite presenter och mina beställningar på saker som jag har längtat efter från Sverige har kommit.
 
Utav TurkLinda så fick jag choklad och Adem fick en 1års present som vi öppnade direkt.
En jättefin tavla om hans födelse.
Och från Piteå-gänget så fick jag och Adem detta.
Knäckebröd, billinigeost, godis och choklad…Mmm!
 
Vaserna från Ikea som jag spanade in för ett tag sedan beställde jag utav Kristina.
 
Min vän Felicia överraskade med en härlig choklad-gotti-bag på min födelsedag. Tack vännen!!

2 svar på “Överraskningar och presenter!”

  1. Roligt me överraskningar:) Gott att få de man saknar tur du har många vänner som åker ner. Får se när min nästa tur blir till Side. Nu i juli blir de en vecka till Kreta. Vad fint de blev me vaserna i hyllan, väldigt fint me blått glas:) Kram

    1. Ja, jag har verkligen tur. Och jag brukar passa på att beställa något när vännerna frågar, det är alltid något man saknar. Härligt med Kreta, men sen får det allt bli Side!! Vaserna blev jättebra.
      Kram

Kommentera