Tillbaka till Kemer!

Här kommer en tillbakablick från när jag och Kadir bodde på hotell i Kemer. Januari 2012 var detta.
Vi hittade annonser på olika hotell som erbjöd all inklusive till kanonpriser. Kadir läste annonserna och jag kollade hotellen via internet.
Det var nästan så att vi tog ett kanon hotell i Side, pinsamt nog, bara för att det var så himla billigt. Men tillslut hittade vi ett hotell i Kemer och bokade 2 nätter och 3 dagar. Grand Haber Hotel.
Vägen till Kemer har en underbar utsikt och efter Antalya så åker man en bit upp i bergen med havet på vänster sida och bergen på höger sida.
Kemer ligger 1 timme ifrån Antalya flygplats nästan, precis som Side, fast åt andra hållet.
Under sommarsäsongen så är det välkänt att Kemer har otroligt många ryska turister. Nästan lite för mycket ryssar har jag hört.
Hotellet var fräscht och stort men eftersom det var i Januari månad så var det rätt ”tråkigt”.
Dessutom var det flera bussar med fotbollskillar i ålder 15-25 år som bodde på hotellet samtidigt som oss och det blev lite…irriterande för mig tillslut då några försökte prata med mig. På tyska.
 

 

 
 
Vi hade tur för just denna helg som vi var i Kemer så var det soligt och uppehåll från regn. Området vi bodde i var jättefint och eftersom vi åkte bil till Kemer så kunde vi också ta oss runt lätt.
Däremot så fanns det många fina promenadområden så vi hade även kunnat gå.
 

 
Hotellet hade inomhuspool, hamam och bastu. Tyvärr var bastun alltid fullt med folk men poolen testade vi och jag hade med våran undervattenskamera.
Har nog aldrig skrattat så mycket åt bilderna på Kadir. Han som annars har så små ögon spärrade upp dom ordentligt under vattnet av någon anledning när jag tog kort.
 


 
Trots lågsäsong så var maten väldigt god på hotellet och bra variation. Men visst blir man trött på all inklusive och det här med att hämta själv hela tiden?
Ibland vill man bara få maten serverad som på riktig restaurang.
 

 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.