Första och andra dagen med familjen!

När jag mötte upp min lillebror och pappa i Side första kvällen så satt dem redan i frisörstolen.
Klart storsyster ska bestämma vad lillebror ska göra…nej då, men jag vet att Oscar har sagt att han faktiskt måste få åka till Turkiet i år för han behöver klippa sig.
Och jag kunde ju inte annat än att hålla med. Och så att jag får träffa dem då dessutom.
När vi kom så var de nästan klara och jag försökte få Ahmet och gänget att klippa mer på Oscar men det gick inte.
Oscar var bestämd och det blev jättebra ändå.
 
Nästan klar här. Och då hade de redan klippt massor.
 
 

 
Sedan hann de med att köpa solglasögon hos grannförsäljaren, även han heter Ahmet, och nu när han vet att det är min familj så kallar han alltid på mig, förklarar sina priser och vilket pris min familj får.
Familjepris som han säger.
 
Vi gick in till Side för en sen middag och jag tänkte att vi skulle äta på en restaurang jag inte har testat tidigare men hört bra om. Eftersom pappa och Oscar hade ätit sen lunch så var de inte så hungriga men jag och Adem beställde in mat och så även Oscar tillslut.
Restaurangen vi var på heter Fiesta restaurang och ligger nere vid hamnen. Jättefint ställe, fullt med folk, jättetrevlig personal och maten var supergod.
Jag beställde in mexikansk mat, som jag helt har glömt namnet på just nu. Till Adem beställde jag ostrullar.
Allting var verkligen jättegott och menyn var bra uppbyggd med deras egna bilder på nästan alla maträtter.
Man vill se vad det är man beställer tycker jag.
Det enda negativa var att detta är nog den dyraste restaurangen jag har besökt. Jag insåg det väldigt snabbt när jag kollade menyn att deras priser var högre än alla andra restauranger jag har varit på. Tyvärr.
Men som sagt så var maten jättegod verkligen.
 
Min tallrik överst och Adems ostrullar under, som han knappt åt av eftersom tröttheten slog till. Men jag hade även med mig lite reserv som han åt innan maten hann komma.
 
Efter maten så gick vi ut från gamla stan och tillbaka till Marias butik igen. På vägen stannade vi så att pappa och Oscar kunde köpa skor.
Jag är sugen på att köpa nya Nikeskor men jag är rädd att jag blir besviken eftersom jag är så nöjd med de jag har från Sverige. Vi får se om det blir några.
Vi sa hej då och sedan åkte Adem och jag hemåt. Med två presenter i bilen.
En öron termometer som jag har hört bra om och önskade till Adem. Och sedan har de även lyckats få med Ikeas barnmatstol till oss.
Den invigdes nästa morgon och Adem är nöjd och jag är ännu mera nöjd.
 
 
Dagen efter så åkte vi in på eftermiddagen och badade på västra sidan, vid Sunflower, med pappa och Oscar igen. Oscar hade dessutom klippt av en bit i nacken så det går framåt. 2 cm varje dag fram tills hemresa så är han snart korthårig igen.
Nu har vi testat båda stränderna här i Side med Adem så jag återkommer om detta framöver. Vilken sida man ska bada vid med och utan barn. Det brukar också komma upp som fråga här på bloggen nämligen.
 

Ett svar på “Första och andra dagen med familjen!”

  1. Hej!
    Oj så skönt ni har det!
    Säkert jättekul med pappa och lillebror på besök!
    På sunflower stranden brukar vi åxå vara…..och jag hade så roligt åt "strandpojkarna" som skötte om en grupp norska äldre damer! De pratade och skojade på norska med dem….ååå det var så roligt…så där kul som det bara kan bli i Side. Älskar den glädje och humor som finns där.Tror att "alla" blir på gott humör då det goda humöret finns på stället! -bara en tanke- Ha det gott! hälsn Kerstin från Finland

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.