Söndags middag!

Jag skrattade lite för mig själv igår när jag skulle laga middag. Jag hade nämligen tänkt att laga den turkiska maträtten kuru fasulye men eftersom det var ett tag sedan jag gjorde det så blev jag plötsligt osäker på hur mycket av tomatpurén jag behövde och om jag verkligen hade koll på hur receptet är.
Så jag googlade. På mig själv.
Ja, det man inte har i huvudet får man ha på bloggen helt enkelt.
Och det är kanske inte första gången jag googlar fram recept från min egna blogg.
Men när jag är osäker på något så tar jag hellre det säkra för det osäkra.
Till kuru fasulye så hade vi turkisk ris som jag kan utantill och hade säkert kunnat laga i sömnen till och med.
 
Vill ni göra en turkisk maträtt som är kanske en av de vanligaste här i Turkiet så ska ni satsa på kuru fasulye som ni hittar recept på HÄR och turkisk ris som ni hittar HÄR .
Väldigt enkelt och väldigt gott.
 
Kuru fasulye, turkisk hemmagjord yoghurt och turkiskt ris blev kvällens middag igår.
 

Kommentera