Är vi beroende utav elektricitet?

Hej på er!
Vi har varit utan elektricitet sen klockan 9 imorse och jag vill inte säga att jag är beroende utav varken ström eller internet, men efter ett tag börjar man klättra på väggarna här hemma. Och saker blir betydligt lättare med elektricitet.
Det är små saker i vardagen som man behöver ström till, inte nödvändiga saker men om jag vill dammsuga hela lägenheten och har ställt in mig på att göra det så får man bara hitta på annat att göra när man inte kan det.
Dessutom hinner man med väldigt mycket mer när man inte har tillgång till internet, eller hur?
Så dagen har hittills sett ut följande; plocka och fixa hemma, vänta på elektricitet, fixa lite till, vänta på elektricitet, ta en kopp kaffe, vänta, sorterat bland hår och hudprodukterna, väntat….jaa..och självklart lekt med Adem, gjort lunch, nattat Adem för eftermiddagsvilan, bytt blöja och så vidare.
 
Också har vi ätit pannkakor med sylt. Syns det eller?
 
Selfiekungen Adem 😉

 
 
 

Kommentera