Säljs dessa fortfarande?

Någon som vet om dessa kakor fortfarande säljs hemma i Sverige?
Har börjat sakna dem otroligt mycket nu den senaste tiden.
 
 

6 Kommentarer

 1. Det var länge sedan jag såg de i affärerna nu men kan kolla i de butiker jag e i så kan jag försöka komma ihåg och skriva tillbaka.Men annars har jag ett super duper bra tips ifall ni skall ut och åka på semester så kan ni besöka Lidköping.De har en delicato outlet och där kan man hitta allt möjligt.

  http://www.delicato.se/48/395/Delicatokaka-kola-vanilj.html

  De kan ju ha den du söker de har mycket gott där samt att Lidköping är en fin stad och besöka på sommaren.

  Hoppas att det kanske kan vara till någon hjälp

  kram

  1. Är du från Lidköping? Jag är från Axvall så Lidköping och delicato outlet känner jag väl till, jag var där och handlade loss senast jag var i de hemtrakterna, 2013. Lidköping är riktigt vackert på sommaren, fast det kan blåsa väldigt kallt också. Det blir nog inget besök där vid nästa hemresa men kanske till sommaren…kram!!

 2. Ann-Sofie säger:

  Har aldrig sett dom.Men såg goda ut!Ska kolla nästa gång på ica:)

 3. Elle säger:

  Ska kolla!! 🙂

 4. Hej
  Ja Lidköping e min och sonens hemkommun och nu bor vi i Skövde sedan 4 år tillbaka.Trivs bättre och bättre nu

  kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.