En superlördag!

Lunchen med mina svenska tjejer igår var jättetrevlig och rolig.
De kom vid 13-tiden och jag satte igång med våfflorna med en gång. Det tar lite tid att göra våfflor med ett järn så därför hade jag också förberett med pannkaksmet också.
Jag och Malin skötte det medans resten av gänget var i vardagsrummet och pratade. Adem och Derin lekte för fullt.
Dom är så lika varandra i utvecklingen och faser vilket är väldigt roligt och skönt också faktiskt.
 
Det blev mycket prat och ännu mera skratt. Till Adems stora förväntan så blev det också mycket kakor och Malin had bakat en jättegod sockerkaka som hon hade med sig.
Jag hade för ett tag sedan sorterat ut kläder och även hår och hudvårdsprodukter som jag inte längre vill ha.
Som jag inte använder längre eller kläder som jag har använt för mycket nästan. Så Camilla och Sofie började kika på kläderna, Therese hakade på och resten kom och tittade på vad som fanns.
 
Efter 4 timmar så började det bli mörkt ute och tjejerna begav sig hemåt. Som tur är så bestämde vi en ny träff snarast så jag vet att jag får träffa dom snart igen om allt går enligt planerana.
 
 
Kadir kom hem någon timme därefter och efter middagen så var både jag och Adem helt slut.
Det tar verkligen på krafterna att ha mycket folk med mycket prat och skratt hos en. Men så himla kul.
Jag lyckades i alla fall somna innan midnatt och det är ganska så ovanligt för att vara mig. Men skönt även om Adem vaknar på natten.
 
Trött mamma igår kväll.

4 svar på “En superlördag!”

  1. Låter som en härlig lördag, mmmm, blir lite sugen på våfflor också! 😛 Blev bara lite nyfiken, hur ofta vaknar Adem på nätterna? Händer det att han ibland sover hela natten igenom? 🙂 Än så länge är det längsta Mert har sovit i sträck på natten 8 1/2 timme, men för det mesta vaknar han flera gånger varje natt. Tycker han sover mer oroligt nu då han är 6 månader gammal än då han bara var någon månad gammal, men det är säkert någon av de många faserna + tandsprickning som spökar. Det händer ju så mycket med de små under deras första år. 🙂

    kram!

  2. Ok, tack för svaret! Då har jag antagligen det värsta framför mig ännu, haha… Men i natt överraskade Mert faktiskt och sov hela nio timmar i sträck, woooow! Tror dock inte det är hans nya sovrytm tyvärr, snarare ett undantag. 🙂 Men jag har faktiskt hört och läst att barnets sömn ska vara värst det andra halvåret, just kring de här månaderna, sedan ska det så småningom bli bättre igen. De går ju igenom en stor utvecklingsfas någon gång kring 8 månader, så är det såklart separationsångest, tänder och annat som påverkar sömnen… Kan Adem inte somna om utan att äta/amma på natten? Jag som hade hoppats på att kanske sluta nattamma om några månader eller så… 😛

    Kram!

Kommentera