En kategori byter namn och innehåll!

I somras startade jag igång kategorin ”shopping inspo” men det var nog inte så intressant för er läsare och den kategorin har legat på is länge nu.

Inför ett besök i Sverige så börjar jag försiktigt kika på lite hemsidor, framför allt H&M eftersom jag gillar barnkläderna därifrån, och har bestämt mig för att göra om shopping inspo-kategorin till önskeshopping.
Allt jag kommer över på internet som jag önskar mig just nu kommer finnas i denna, nya kategori.  
Man kan säga att det blir en blandning av shopping inspo och sånt jag vill ha helt enkelt och drömmer mig bort.
Det kan även innehålla lyxhus, snabba bilar, heminredning, resor till en strand långt, långt bort osv.
Inte bara kläder och mode.
 
Vi får se om kategorin blir lite mer populär och uppskattad.
 
Ha en bra onsdag!
 

Tidigare från shoppinginspo kategorin. Vid lån av dessa kollage, kontakta mig på louiseiturkiet@hotmail.com

5 kommentarer

 1. Tips! Kolla om Next har någon turkisk sida. Jättefina & billiga barnkläder! Köper nästan hela Lines garderob därifrån nu, snabb leverans också om man har dåligt tålamod som jag… 😉 Här är länken till deras "svenska" sida http://se.nextdirect.com/en/ Du ska väl vara i Sverige ganska länge? Då kommer du hinna beställa & få det medan du är i Sverige tror jag! Sist jag beställde tog det två dagar innan DHL ringde på dörren & stod där med mitt paket. Beställde 13 plagg för 800kr, som hittat! 🙂

  1. Tack för tipset, jo vi blir minst i Sverige i 10 dagar så då hinner jag beställa. Hur uppfattar du att storlekarna är på Next om man jämför med ex. H&M som jag känner till mest i svenska storlekar? Kram!!

 2. Storlekarna är "normala" jämfört med svenska storlekar. HMs kläder kan ibland vara lite små, tycker jag, men du kan nog beställa Adems "HM-storlekar" på Next för att det ska passa. Det är inga extrema skillnader i storlekar om du förstår hur jag menar? Line har nyss börjat med 80 (väldigt liten tjej 😉 ), & jag beställde 86 nu för att hon ska ha lite att växa i i vår. Köpte en massa dagiskläder, förskolestart om en vecka! :O Pyjamasar köpte jag i 86-92. Allt är lite stort för henne, men inte för stort. Hon använder allt nu ändå! Hoppas du hittar nåt fint! 🙂
  Kram!

  1. Vilka snygga kläder!!! Näää nu kommer jag få problem här med shoppingen känner jag redan haha. Åh, nackdelen med att man ska till Sverige…man köper SÅ mycket kläder. Turkiska är jättesnygga och väldigt bra men det är något speciellt med svenska kläder. Och denna sidan hade liknande stil. Älskar det. Tack för detta tips, nu kommer jag bli fattig med en snyggt klädd son haha. Jag vet inte om jag vågar kika på damkläderna ens….
   Kram!!

 3. Ja, det är sååå fina kläder! Vanliga kläder man kan använda till vardags, men ändå nåt litet extra med dom. 🙂 Hahaha jag började kolla damkläderna, men det var så himla mycket att jag blev alldeles trött i huvudet. & (tråkigt nog?) så är det ju så mycket roligare att köpa kläder till Line, hon passar ju i allt jag köper till henne! 🙂 Annat är det med en själv, jag hittar alltid nåt fel när jag provar kläder.

  Kul att du gillade mitt tips! 🙂 & frys inte ihjäl nu, brrrrrr!!

  Kram & ha en bra helg!

Kommentera