Maroon 5 – Sugar!

Har ni sett Maroon 5 nya video? Vare sig det är riggat eller världens överraskning för brudparen så tycker jag videon är härlig och musiken är riktigt bra.
Vad tycker ni? Tror ni detta är en sann video eller är allting förberett från början och det är inga riktiga bröllop ens?
 

3 kommentarer

  1. Jag HOPPAS det är äkta, hade ju varit sååå grymt! 😀 Reaktionerna ser ju äkta ut, men kan ju såklart vara skådisar ^^ Själv hade jag ju iaf typ dött om Maroon 5 crashade mitt bröllop haha 😀

  2. Läste nyss att det var riktigt 😀 Såg på youtube att många kommenterat att de såg skådisar från reality tv och sånt… men jag menar.. de är i LA, klart att skådisar också gifter sig eller att folk har bekanta som är skådisar ju haha. Men så kul video!

    1. Vad kul, jag läste också att de var några andra kändisar med i videon men som du skriver så är det klart att de också hänger på bröllop ibland. Jättekul video och man hade inte tackat nej till en sådan överraskning. Kram!!

Kommentera