3 kommentarer

  1. Hej!
    Funderar på att boka 30 maj till Side en vecka med våra två barn (4 och 6). Vi har tidigare varit där i början av september och det har varit helt fantastiskt. Tyvärr kan vi inte åka i september i år men däremot 30 maj. Hur brukar vädret vara då? Vi vill kunna bada mest och slappa 🙂 Vi kommer nog boka ett sunwing barnhotell. Tacksam för svar och tack för en fin blogg!
    Karin

    1. Ja men det låter som en bra idé. Jag fyller år den 25 maj så jag vet med "säkerhet" att efter den tiden, alltså 25, så börjar de bli något varmare men ändå inte hett. Ungefär som September värme. Kvällarna bli varmare och nu fryser man inte längre om kvällarna när man äter på restaurang vid havet. Varje födelsedag har jag spenderat utomhus med en liten, tunn kofta på mig. Men efter blir det alltså behagligt utan. Och Sunwing är ett jättebra hotell 🙂 Kram!!

Kommentera