Vi har fått svar!

Ikväll har vi tänkt att fira och för nu säger vi ”Äntligen!”
Det skulle ta minst 20 dagar men antagligen 30-35 dagar sa kvinnan i Antalya när vi lämnade in ansökan om besöksvisum för Kadir, min man och Adems baba, att få besöka Sverige med oss tillsammans.
I måndags fick vi meddelande om att jag måste komplettera ansökan genom att skicka en bild på mitt uppehållstillstånd här i Turkiet.
Sedan har vi suttit som på nålar. Då visste vi att de hade våran ansökan och höll på med den.
Exakt 10 dagar efter att vi lämnade in ansökan i Antalya så fick vi ett besök från posten idag, denna lördag.
I brevet låg Kadirs pass.
I passet….så fanns ett godkänt visum för att Kadir ska kunna åka in i Schengenländer. Till Sverige med andra ord.
 
VI SKA TILL SVERIGE!!! ALLA TREEEEE.
Jag får gåshud när jag skriver det till och med. Jag var först väldigt självsäker att vi skulle få ett godkänt, vi har ju barn och är gifta.
Men när jag hörde att det inte var en självklarhet att få godkänt pga. det så blev jag genast osäker. Jag och Adem kanske får ställa in oss på att åka själva. Igen.
Men nej, nu åker vi alla tre.
 
Och jag kan redan nu skratta lite högt för mig själv när jag tänker på Kadir i Sverige. Alltså det är så konstigt för min del.
Det har inte varit i våra tankar från första början utan har kommit nu de senaste året.  
 

19 svar på “Vi har fått svar!”

  1. Så roligt! hoppas att vädret visar sin bästa sida när ni är här. Ta nu inte med er för mycket för Gula huset har börjat få in vårkläderna. Ska köra dit på måndag om vädret håller sig som idag.
    Kram Kicki

  2. Så skönt för Er =) Mycket härligt som väntar Kadir nu, ULLARED he he he. Skojar lite, men gud så skönt att Ni tillsammans får åka till Svedala. Förstår att du har mycket att visa din goa familj. Är så glad för din/eran skull och så kul för goa Adem att få pappa med på denna resa. Du är värd allt guld som finns i världen fina Louise, njut och ha det helt underbart. Massor med glädje kramar från mig =)

    1. Ja Ullared…jag vet inte vad han kommer tycka om det. Säkert bra 1-2 timmar. men fem eller mer…han och Adem får gå till barnavdelningen och "leka" med sakerna där kanske. Tack snälla du för din fina kommentar!! Kram

  3. Vad roligt och höra! Då får man gratulera er 🙂
    Hoppas att Kadir kommer tycka om Sverige.Din familj kommer säkert bli glad av att se er också.Ha det så gott!Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.