En stor gubbe!

Good morning peps!
Måndagar gillar jag mer och mer, det är då det händer. Det är då saker och ting drar igång. Och det är framför allt då folk är tillbaka på sina jobb och jag kan räkna med att få lite mail i inkorgen som jag väntar på.
 
Den här veckan så skriver vi packlistor, plockar, städar och fixar hemma. Kadir ska iväg och jobba lite i butiken den här veckan också.
 
Tyvärr måste vi göra ett besök på sjukhuset idag för Adems del. Han väckte mig natten till igår med en rejäl rethosta.
INTE lägligt med tanke på våran resa men hellre nu innan än under själva resan.
Dessutom hade han feber under gårdagen, till och från och var allmänt trött och inte alls sig själv.
Jag hoppas att detta är något som snabbt går över och att inte jag och Kadir drabbas. Vi har inte riktigt tid med det
känner jag. Och tyvärr börjar vi båda tycka att det känns svullet i halsen.
Nu blir det cvitamin, dvitamin, mycket vatten och så lite stress som möjligt i veckan. Om det ens går.
Jag tänkte säga pussförbud men det är omöjligt. Adem kan inte hålla sig ifrån att pussas dagarna igenom och jag kan inte hålla mig ifrån min man.
 
Har ni några roliga planer den här veckan?
 
Härlig bild va? Jag tog den i veckan när Kadir kom hem med jordgubbar. Priset har gått ner från 10 lira till nu 6 lira tror jag det är.
Jag älskar jordgubbar i en skål med mjölk och socker. Tur att jag kan njuta av det länge och snart får vi nog jordgubbar i vårat egna trädgårdsland.
 

2 svar på “En stor gubbe!”

  1. Hej. Du skrev att turistetna gick med kortbyxor och tshirt redan nu och att det var för varmt med din skinnjacka. Hur varm är det på dagarna där i side just nu? Jag tittar via Smhi.se och ser att det är mellan 5-14 grader på dagarna (i Alanya, hittar inte side på den sidan). Känns ju lite för kallt för att gå runt utan jacka, så tänkte om dom graderna stämmer eller om det egentligen är varmare där.

    1. Vi har allt mellan 10+ upp till 19+, detta är dock i skuggan så i solen är det ännu mer. Jag tycker det är för kallt för shorts och tshirt, det är långt kvar tills jag har det. Men jag tror turisterna passar på. Nästan varje vecka uppdaterar jag om vädret i Side-Manavgat så vill du ha mer koll så kika under kategorin "väder"
      Oftast stämmer det bra överrens med Alanya också. Det är inte ofta vi har väldigt olika väder, det är bara ca 5 mil mellan Alanya och Side.

      Kram!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.