H&M in my heart!

Nu sover Adem middag så jag passar på att uppdaterar lite. Det är full fart här hemma och ibland finns det ingen tid att sätta sig vid datorn.
Särskilt inte när man har en 21 månaders vild kille här hemma. Ja, idag blir Adem 21 månader eller i lättare uttryck 1 år och 9 månader.
Om 3 månader är han två år och jag undrar vart tiden har sprungit iväg? Det känns som vi firade hans 1 årsdag igår med alla fina vänner på Side Friends restaurang.
 
Jag tog lite bilder på Adem denna morgon och insåg ännu en gång att han är klädd från topp till tå med kläder från H&M. Jag tror 80% av hans kläder kommer ifrån H&M faktiskt.
Jag älskar deras kläder eftersom de faktiskt håller väldigt bra efter flera tvättar.
Barn växer snabbt ut sina kläder, särskilt när de är mindre, men de tvättas ofta också eftersom det bli mycket kladd och söl trots att vi har hakklapp vid måltider.
Jag får nog ändå säga att det är tur att H&M inte finns i Manavgat än så länge och att man inte kan beställa från nätet och få det skickat inom Turkiet än.
Den dagen det händer, då kommer jag bli rejält fattig.
 
 

Manchesterbyxor och långärmad randig tröja köpte jag under vårat Sverigebesök och kommer ifrån H&M.
Kepsen kommer från en liten butik i Manavgat.

2 svar på “H&M in my heart!”

  1. Tänk vad olika man kan uppfatta saker och ting. Min gosse är 13 månader och jag köper nästan inga kläder på H&M, jag tycker det är jättetråkig kvalitet. Har tänkt på det tidigare när du skrivit om det. Jag tycker att många framförallt byxor är så hårda och stela och tröjor och bodysar jag har därifrån har tappat formen direkt. Jag gillar bättre Lindex 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.