Sömnigt värre!

Det känns som om det är söndag var och varannan dag numera. Särskilt eftersom jag varje söndag, eller måndag, skriver om det här i bloggen för att påminna er om att en vecka är över, en ny vecka är på ingång och imorgon är det nytt tema i fotoutmaningen 53fotoveckor som ni kan läsa mer om HÄR
 
Nästa veckas tema, med start imorgon, är sömn. Lite roligt eftersom jag har fått allt annat än sömn natten till idag.
Men denna natten tror jag kommer bli väldigt bra och jag ska genast hoppa ner i sängen bredvid Adem och passa på att verkligen sova 8 timmar.
På tal om Adem och sömn så är vi verkligen lyckliga föräldrar som har ett barn som sover nätterna igenom.
Sen han slutade amma i December så har det varit några få nätter som Adem har vaknat, oftast varit ledsen men somnat om inom 30 minuter igen.
Annars sover han iaf mellan 22.30 (om vi har otur och han är vaken så länge) till runt 8.
Tidigast han har vaknat denna vintern är nog 06.30, det var jobbigt men då satt jag på ett barnprogram på tvn la jag mig på soffan och blunda faktiskt.
Men däremot har jag varit vaken varenda natt, flera gånger de flesta nätterna, i 17 månader. Konstant.
Så jag känner att jag faktiskt förtjänar denna sömn.
Jag minns att flera sa till mig ”det kommer ta ååååår innan du kommer få sova hela nätter.” Tack och lov var det inte riktigt så. Då hade jag gått under.
 
Nej, slutsnackat om sömn. Det temat börjar faktiskt inte förens imorgon.
Ha det så bra allesammans!  
En bild från våran balkong i Mars förra året.

9 svar på “Sömnigt värre!”

  1. Åh, du ger mig hopp! Just nu är vi uppe i 4-5 uppvak per natt då Mert håller på och får tänder samt är förkyld. Känns som om jag aldrig får sova mer än två timmar i sträck! 🙁 Ungefär när var det som det vände till det bättre för er? Ett uppvak per natt låter som rena drömmen för mig just nu!! 🙂 Kram!

    1. Jo det är mer soliga dagar än regndagar. Men det är också blåsigt till och från. Just idag är det molnigt men både igår och i förrgår var det riktigt fint väder. Men blåsigt. Kvällarna är fortfarande ganska svala. När ska du åka ner?
      Kram!!

  2. Okej. Hoppas det blir varmare och mer sol. Ser att det ska bli 22-24 grader och sol from nästa måndag (enligt klart.se) men fet kanske hinner ändra sig men det är ju i mitten/slutet på april då så det borde ju som stämma tycker jag. Jag åker till side 14e maj och stannar 1 vecka. Hoppas på sol och bad hela den veckan 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.