Väder i Turkiet!

Många frågar om vädret framöver och även hur det ser ut i Maj.
Tyvärr kan jag inte svara exakt på detta, varken hur vädret är om en vecka framöver och även inte hur det ser ut om tre veckor. Jag är ingen metrolog utan kikar efter vädret på internet, de brukar vara pålitliga.
Men vädret så här års och även i Maj kan variera snabbt. Överlag så är det bra väder.
Jag kan inte just nu räkna ut när det regnade senast, svaret hittar jag säkert i min blogg men det var en eller två veckor sedan sen sist.
Idag har det varit lite molnigt men fortfarande varmt ute. Kvällarna är fortfarande svala så ett par långbyxor och långärmad tröja och kanske en jeansjacka, skinnjacka eller vårjacka är bra att packa ner.
De flesta turisterna solar nu men få badar, vädret är fortfarande lite kallt i havet än. Men det finns ett par tappra badturister.
 
Vill du veta mer om vädret framöver så håll koll i kategorin väder. Det kommer uppdateras lite titt som tätt.
Så här ser veckan i Side-Manavgat ut på väderfronten. Jag hoppas regnovädret på torsdag kommer tidigare eller skjuter på sig en dag eller två.
Det är barnens dag i Turkiet den 23 April och mer om detta får ni höra om i veckan.
Ska ni befinna er i Turkiet då så se till att kolla upp vart barnens dag firas där ni är.
I Manavgat och i Side firas det ordentligt runt ca 10 tiden. På stora torget i Manavgat, innan bron och inne i gamla stan vid hamnen i Side.
 

2 svar på “Väder i Turkiet!”

  1. Vi är i Side nu måndag 27/4 det har ändrat sig jättemycket i vädret denna veckan. Nu är det mycket behagligare temperatur,men ha gärna med en tjocktröja och ev långbyxor iaf tunna byxor. Skönt att ha både morgon och kväll.
    Dagarna har varit underbara,även om det varit dis vissa dagar är det skönt.

  2. Vi är i Side nu måndag 27/4 det har ändrat sig jättemycket i vädret denna veckan. Nu är det mycket behagligare temperatur,men ha gärna med en tjocktröja och ev långbyxor iaf tunna byxor. Skönt att ha både morgon och kväll.
    Dagarna har varit underbara,även om det varit dis vissa dagar är det skönt.

Kommentera