Köttfärs, vitlök och massa matsnack!

God morgon kära ni!
Kadir kom hem från jobbet för några dagar sedan med världens förkylning och han fick sova i vardagsrummet, hålla sig ifrån mig och Adem, åt så mycket vitlök att det lukta i hela lägenheten osv.
Allt för att INTE smitta mig och framför allt inte Adem. Adem nyser lite grann, jag är nu dunderförkyld.
Näsan rinner, ögonen är lite svullna och jag har fått typiska utslag vid mun, öga och näsa.
Det är lite blandning mellan förkylning och pollenallergi dessutom vilket gör det på snudden lite värre.
 
Men jag är väldigt glad idag. Ni vet känslan när man storhandlar och fyller upp kylskåpet…det hände oss idag och sånt gör mig lycklig haha.
Vilket fall, vi äter mer än sällan köttfärs här hemma numera. Det har blivit så himla dyrt, eller har varit ett bra tag så det har liksom inte blivit prioriterat.
Men idag köpte Kadir köttfärs och jag blev så himla glad. Vet ni hur länge sedan jag åt spagetti och köttfärsås?
Min absoluta favoritmaträtt skulle jag nog vilja säga. Har alltid varit och kommer alltid vara.
Men…som jag skrev innan så har Kadir ätit upp all vår vitlök så det är lite minus i köttfärsåsen men det kommer blir gott ändå.
Klockan är 10 och jag har redan börjat förbereda för lunchen…vi äter inte förens kl 12 så jag får helt enkelt hålla ut ett tag till.
 
Jag tror Adem blev minst lika glad för dagens storhandling eftersom vi nu har mjölk, körsbärsjuice OCH vanlig juice hemma. Allt han gillar.
Lycklig fru och lyckliga barn, det är bra det.
 
Nej, nu ska jag skypa med min gravida syster. Tror ni jag längtar efter att få titeln moster snart eller?
 

5 svar på “Köttfärs, vitlök och massa matsnack!”

 1. Hej. Kommer till side i morgon! Hur vart det med regnet? Och hur ser kommande vecka ut? Vet du om det finns sånt där fiskspa för fötterna nånstans i side?

 2. Hej =)
  Vi vill åka mot sol och värme nu! Har suttit nu i flera timmar och letat efter resa nu på lördag eller söndag, men hittar inget lämpligt.
  Hittade ett alternativ (neråt Marias tror jag), men då stanna transfern 250 m från hotellet, och du vet ju att för mig/oss så blir det ju problem då 🙁
  vet du om det kan vara så att alla hotell inte har öppnat fullt ut än?
  Kram från mig

 3. Alltså jag älskar också spaghetti köttfärsås. När jag gör så gör jag extra mycket sen äter jag det 2 dagar på jobb också fast då skippar jag pasta och tar en klick creme fraiche istället. Gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.