Lyxlirare!

Känns extra lyxigt idag att få ligga på soffan medans Kadir lagar lunch till oss alla. 

Idag blir det fisk, turkiskt ris och en god sallad till det. 
I vanliga fall så brukar jag och Adem äta lunch själva medans Kadir gör sig klar och åker till jobbet men idag har vi tur.  
Utöver detta så står städning på schemat. Jag har varit så lat de senaste månaderna och särskilt nu när jag var sjuk så hemmet ser inte alls lika roligt ut. Inte för att vi har det städat och fint jämt, långt ifrån. 
Men nu har det gått över styr åt de andra hållet och det blir aldrig rent ordentligt. Jag trivs bäst i ett nystädat hem men att städa kan ibland vara det tråkigaste som finns. Och svåraste med en vild tvååring hemma som river runt överallt. 
Någon mer som känner igen sig?

2 kommentarer

  1. Oh yes! Jag tror inte att det GÅR att ha ett renstãdat hem längre än 5 minuter med ett småbarn. 😉 Ibland funderar jag på om det verkligen ãr värt att plocka upp saker under dagen, det brukar inte ta länge innan allt ligger utspritt på golvet igen. Så mycket tid som ödslas på att plocka undan, kanske bättre att bara låta det ligga kvar tills kvãllen då barnet sover? Känns som om jag inte gör något annat än plockar undan, haha!

    1. Ja det känns som om de är så jag har gjort de senaste månaderna. Och jo, det känns lättare. Men så har jag inte tagit tag i något "ordentligt" så hela lägenheten har förfallit känns de som haha. Men nu har vi ett skinande rent vardagsrum iaf. Det är alltid något och en bra början. Köket är lättast att städa tycker jag (om man tar det lätta och inte alla skåp osv) och toaletten plus duschen är ett måste emellanåt. Sist ner på listan står förvaringsrummet, det får vara…förvaring i en ordning tills vidare.

Kommentera