Hushållsost in my heart!

För en vecka sedan så var min kompis Frida på plats i Side med hennes familj. Förra året blev hennes augustiresa inställd så det var riktigt kul att vi hann ses denna gång.
De bodde på Melissa garden i en riktigt stor lägenhet på 90 kvm tror jag det var. Till Adems stora glädje eftersom det var perfekt att sparka boll där.
Boll är livet för honom och alla som gillar att sparka boll med honom, tycker Adem om.
Vi fikade, pratade massor, kollade igenom Fridas shopping och pratade ännu mer. Tiden flög iväg men det var kul att vi kunde ses sista dagen innan de skulle hem igen.
Som tur är så kommer hon och Jonny tillbaka i Augusti, den gången blir det två veckor och vi laddar upp för det.
 
 
 
Jag har tur med vänner som kommer ner nu under säsongen och som packar lätt. För i detta fall som med Frida så har jag chans att få köpa lite av det bästa från Ica.
Om ni bara visste hur mycket jag längtade efter den där hushållsosten och knäckebröden när jag visste att Frida hade plats i resväskan och kunde handla åt mig.
Och Dumle tyckte Kadir var riktigt gott…ska jag säga tyvärr till det? Marabou black får jag iaf ha för mig själv. All lakrits tycker han smakar som asfalt. Dumlen däremot…den är slut nu efter knappt en vecka.
Kan man inte besöka Ica så får Ica komma hem till mig istället. 
 
 

 
 

2 svar på “Hushållsost in my heart!”

Kommentera