Vilostund och samarbetspartners!

Den här tiden varje dag är min egna tid som är mycket dyrbar men samtidigt inte alls så viktig.
Det är tiden på dygnet då Adem sover någon timme eller så och om jag vill göra något, exempelvis blogga, maila, vila, se någon serie etc. så är det NU jag borde göra det.
Oftast står det mellan internet/tv eller att sova. För det är så skönt att sova. Men samtidigt är jag för rastlös av mig och att komma ner i varv för att kunna somna är inte min grej längre.
Problemet blir då också att jag har svårt att somna om natten om jag sover på dagen.  
 
Så idag, precis som alla de flesta dagarna så sitter jag vid datorn. Just nu håller jag på att förebereda lite roligheter här på bloggen.
Det har varit lite tomt på tävlingsfronten tycker jag så jag ska försöka komma igång med en tävling snart igen.
Det verkar ni tycka är kul och är engagerade i.
Men med en tävling så behövs ett pris till vinnaren och det är det jag gör just nu, försöker hitta något roligt företag som vill samarbeta med mig och bloggen.
Förutom företag så kollar jag även upp privatpersoner som kanske syr babynest, gör pärlarmband, gör tavlor eller annat fint och kreativt och vill nå ut till fler människor.
Vem vet, jag kanske har någon här på bloggen som har en egen blogg/hemsida/instagram för sin hobby som kan tänka sig en rolig tävling ihop med mig?
Hör gärna av dig till mig isf. louiseiturkiet@hotmail.com så kommer vi på något kul.
 
Utöver detta så dricker jag mitt turkiska kaffe. Ja, det är inte ofta det blir kaffe men just idag kände jag att det behövdes.
Vi har nämligen sjukstuga här hemma där Kadir framför allt är den som är mest förkyld, sedan har Adem blivit hostig och snuvig och hos mig känns det lite i halsen.
Det gör att energin inte är på topp och en liten kaffekopp gör att jag orkar hålla igång tills ikväll.
Utöver allt detta så är det tvättning, matlagning och städning som sker hemma hos oss. Det gamla vanliga med andra ord.
 
Hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll!
Tyvärr är bilden från tidigare i år. Jag har nämligen ingen Marabou att kunna njuta av till kaffet just nu.

4 svar på “Vilostund och samarbetspartners!”

  1. Hej Louise. Det var ett tag sedan jag skrev här men har ju varit på 4 veckors underbar semester i Side och Papaya =) Hoppas Ni inte blir mer förkyld och hostig utan att det ger med sig. Läser och följer din graviditet och den går så fort tycker jag?? Redan vecka 24 men det är väl vi som sitter bredvid och läser som tycker det går så fort kanske. Hoppas halsbrännan ger med sig för det är inte skoj alls. Drabbades av det i samband med magkatarren och det var blää. Så mysiga snuttar du lägger ut på Adem, han är ju så otroligt go och blir en toppen storebror =) Önskar dig en skön fortsättning på onsdagen och att det inte är för varmt för dig i Side nu? Kram från mig

  2. Du Louise, för två veckor sedan åkte jag och en kompis till Turkiet och
    vi åkte buss till Alanya och när vi åkte på vägen så stog det på skyltar
    Mavnagat och då tänkte jag på dig 🙂 hehe du kom i tankarna när jag läste Mavnagat. Men ni bor inte så nära själva turistorterna eller?
    Lyllos dig som bor i Turkiet det är en MYCKET vackert land. Ska hitta mig en turk hehe 🙂

    1. Hej! Vad roligt att du tänkte på mig då. om ni åkte vägen från Antalya flygplats mot Alanya så åkte ni antagligen i närheten utav våran lägenhet faktiskt. Och på andra sidan, höger i detta fall så har ni Side. inte långt ifrån oss men ändå en liten bit vilket är skönt så att man slipper vara mitt i smeten. Kram!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.