Ventilera och prata!

Hej alla glada! 
Jag har haft en riktigt toppenbra dag med god lunch och fika med härliga vänner och mycket, mycket prat. 
Ja, livet i Side och allt som händer här har diskuterats och analyserat. Det var nästan lite skönt att träffa svenska vänner som bor här och höra vad de har hört och upplevt dessa dagar med oroligheterna som varit.  
Ventilera lite på sina egna frågor och funderingar om allt. 
 
Jag och Adem har också besökt vänner på Papaya hotell i Side idag och där har vi pratat, skrattat och Adem har badat i barnpoolen. 
Och jag har shoppat på Gekås. 
Allt detta ska jag berätta om imorgon. Jag har mycket bilder att visa er och jag har ju inte hunnit visat er bebiskläderna jag köpte i Manavgat häromdagen ens. 
 
En annan sak jag ska visa er de kommande dagarna är mitt nya armband som jag är så otroligt glad över. 
Men det har varit en lång dag idag och Adem har inte sovit mycket så det är dags för en dusch och sedan sängen. 
Ja, en dusch behövs verkligen för oss båda för idag har det varit varmt och svettigt. 
 
Kom ihåg att nya uppdateringar ang. läget i Turkiet och hur kvällen och natten har varit i Side kommer imorgon förmiddag. 
Ha en fortsatt bra kväll! 
 

2 svar på “Ventilera och prata!”

  1. Jag är så nyfiken, har du lärt dig mycket turkiska på dina år därnere? En annan fråga jag undrar över, jag har upplevt turkarna i turistorterna som så otroligt gulliga med mina barn. Är alla så genuint barnkära eller är det lite "säljarknep" också? Döttrarna har verkligen behandlats som prinsessor under våra resor.

    1. Hej Karin! Jo jag har lärt mig en hel del turkiska även om jag inte har gått in för att lära mig det. Och jag och min man pratar fortfarande engelska med varandra. Men jag har svårt för språk, vilket folk i sin tur har svårt för att förstå eller vill inte förstå. Istället har jag lärt mig otroligt mycket om kulturen här och även mycket om turkisk matlagning och sånt runt omkring vilket jag tycker är minst lika viktigt att man ska kunna. Men man får ta allting i sin egna takt helt enkelt 🙂 Turkarna är genuint barnkära. Jag möter människor ute på café på strandpromenaden, i butiker osv…ALLA älskar barn. Jag har än så länge inte mött någon som inte gör det man som kvinna, barn som vuxen. Och det är inget säljarknep alls. Synd att det inte är samma sak i Sverige :/ Kram!

Kommentera