Börjat boa här hemma!

Hej allihopa! 
Vi har fullt upp här hemma idag. Efter frukosten så åkte vi iväg och köpte lite bra-ha-saker inför lillasysters ankomst. 
Jag hade tänkt att börja fixa, dona och boa från och med början av September månad men eftersom det har varit så himla varmt, och är fortfarande så har jag dragit ut på allting. 
Ja, man kan skylla på värmen i ett sånt här läge. 
Jag hade hoppats på svalare väder och regn när jag skulle börja dona och fixa. Mysigt höstväder ni vet, men å andra sidan är detta bättre då jag nu kan tvätta och får tvätten torr på nolltid. 
På måndag går jag in i v32, lilltjejen är färdigbakad och ska bara lägga på sig kilo och kan faktiskt komma tidigare om hon känner för det. 
Så jag börjar nu fixa med det praktiska som behöver vara klart OM hon skulle tittat tidigare. 
 
Vi köpte bland annat tvättmedel som är mer skonsamt för bebis och barnkläder. Det gjorde vi aldrig med Adem och han har aldrig haft problem med huden eller visat något tecken på att vi borde byta tvättmedel men jag behövde ändå köpa nytt så att vi har hemma och då passade jag på att ta ett lite mer skonsamt. 
Sedan köpte jag andra städartiklar så att jag verkligen kan få fixa och greja här hemma. 
Det enda vi inte köpte, som vi faktiskt borde ha köpt, var blöjor och tvättlappar. Jag vet inte riktigt vad vi tänkte men jag ska skicka iväg Kadir och köpa detta i veckan som kommer om han ändå ska in till Manavgat. 
Imorgon ska han till marknaden och köpa olika nötter som våran doktor tyckte att jag skulle äta. Ja, de nötterna som jag tål då. Och det tackar jag inte nej till. 
 
Tvättmaskinen är igång nu och det var så mysigt att sitta och sortera alla nya kläder som vi har köpt och fått till just lillasyster. Klippa bort lappar, sortera i färg och sedan har jag skrivit en lista på vad vi har och vilken storlek. 
Adem var med och tittade, pillade, grejade och jag tycker det är kul att han är lite delaktig och vi pratade om vem som ska ha dessa kläder och hur liten hon är. 
Nu ska jag plussa ihop detta med listan över Adems kläder som lillasyster ska få ärva och på så sätt har vi bättre koll på om och vad det är vi behöver nu det sista. 
Det enda jag vet redan nu är långärmad body i storlek 50 för det har vi ingen än så länge. Sedan ska vi skaffa någon söt, tunnare filt och en lite varmare filt. 
Men eftersom vi snart förhoppningsvis får besök så hade jag tänkt att en shoppingrunda i Manavgat skulle sitta fint  just den veckan. Det tror jag att vi hinner och jag klarar av. 
Vem det är och när det blir får vi däremot se…men det är någon/några jag verkligen längtar efter att få träffa. 
 
Sortera, klippa bort lappar, skriva upp storlek, vända ut och in…
Allt mellan storlek 50-92 har vi här. Med andra ord 2 år!
 
I en utav plaggen som jag har köpt här i Turkiet så stod det inte någon storlek utan kilo istället. Smart. 
 
Och i ett utav plaggen från Gekås satt denna lapp. Bra komihåg lapp till oss föräldrar.  

5 kommentarer

  1. Gissar på att det är din syster, man och barn som kommer på besök? 😉 förövrigt känner jag igen det där fixet och donandet med kläder, mysig känsla 🙂 jag. Hoppas att jag snart kan få börja använda bebiskläderna som bars ligger här hemma.

  2. Är det Norgebesök på G kanske. Så kul med alla söta flickkläder kan tänka mig så fin hon kommer att bli i rosa. Vi har fortfarander bra väder här hemma. Ha det bra kramar till er från mig

Kommentera