Det lilla!

Det är inte mycket som ska till för att göra mig glad, det har jag fått bevisat för mig denna vecka när vi fick våra mattor tillbaka efter tvätten.
Alltså jag njuter verkligen av det. Samtidigt som jag är livrädd att Adem, eller jag som är klantig ibland, ska smutsa ner mattan i vardagsrummet.
Vi har dessutom flyttat våra soffor, läs Kadir har flyttat…inte jag, så nu har vi våran vintermöblering i vardagsrummet och jag tycker det är kul med förändringar och när man möblerar om.
Det är perfekt att köra ett halvår på ett sätt och ett halvår på ett annat.
Nu är det bara braskaminen, den som jag kallar för soba då det är det turkiska namnet, som fattas.
Kadir ska nog ställa in den nu i dagarna. Vi känner inte att vi behöver börja elda i den ännu men kommer det en regndag så hade det varit skönt med en tänd brasa och lite varm choklad framför tvn.
Fast helt ärligt talat, med en vild 2 åring så sitter man sällan still länge. Dessutom ska det inte ens komma regn på en vecka.
 
Förutom tvättade mattor med god parfymlukt så gör god spagetti och köttfärsås mig glad. Jag lyckades göra en riktigt god igår till middag och både jag och Adem åt som om vi inte hade sett mat på flera dagar.
Som sagt, det är inte mycket som ska till för att göra mig glad.
 
Hoppas ni får en bra lördag!
 
Hemma hos oss här i Turkiet!

Kommentera