Packa BBväskan!

Adem vaknar 7 på morgonen nu eftersom vi precis har ställt om klockan och det är som 8 för oss. 
Men det är skönt för då kommer man igång på morgonen i tid känns det som. Ge mig 5 minuter så är jag vaken och pigg på morgonen. 
Tro mig, den meningen kommer ni inte få hör eller läsa om 1-2 månader vill jag lova. Och inte under året 2016 heller tror jag. 
 
Vi ställde som sagt in braskaminen igår, soban och när vi var klara så kändes de som om klockan redan var 11 men när jag tittade efter så var den bara strax efter 9. 
Vi hade verkligen tur med tiden igår eftersom vi skulle ut på stor shoppingtur. Det var dags att inhandla det sista inför bebisens ankomst, och kanske de mest vikigaste.  
På listan stod bland annat blöjor högst upp.  
Sedan fortsatte listan med deverse olika nödvändigheter; 
Tvättlappar. 
Sköljmedel. 
Tops till mig och bebistops, dem som är lite bredare och perfekt att använda vid behov ex. vid ögonen. 
Adems dushtvål. 
Barnolja. 
Nappar. 
Toapapper. 
Pads. 
Balsam till mig. 
Hallonsylt. 
Fryspåsar. 
Plastad frotté.
 
De enda vi inte fick med oss eller hittade något bra var innetofflor till mig, en sänglampa som jag ska använda vid amning på natten för att slippa väcka hela familjen
och en tunnare handduk till lillasyster i magen som vi hade liknande till Adem. 
Annars är vi helt klara med all shopping och inköp inför lillasysters ankomst. Nu ska det inte bli någon bebis på förhoppningsvis ett tag men det är ändå skönt att kunna säga att vi faktiskt är redo nu. 
Om något skulle hända. Jag tror dock att hon trivs väldigt bra i magen och inte kommer ut tidigare än planerat. Eller jag hoppas iaf på det. 
 
Nu när det är vårat andra barn så blir det inte lika lätt för Kadir att sticka iväg och fixa saker när hon väl är här. Eller det är klart att han kan men det är lättare för oss alla om vi har allt vi behöver hemma så att han slipper åka iväg på onödig shopping de första dagarna iaf. 
Sen kommer jag nog skicka ut han och Adem ändå. Kadir kommer att få ha huvudansvaret för Adem och det blir såklart en liten omställning eftersom jag sköter Adem mest idag.
Men Kadir är världens bästa pappa och att sköta Adem samtidigt som han får byta blöja på lillasyster och servera mig med te och kakor är inga problem för honom. 
 
Nu när allting är färdigköpt så passade jag på att packa BB väskan. En speciell känsla och ett steg närmare lillasyster. 
Jag tror jag fick med det viktigaste, bara en liten filt ska läggas i väskan så är allt klart sen. 
Självklart har jag också packat ner mer än 3 blöjor som syns på bilden. 
 
 
 

2 kommentarer

  1. Hej!
    Nu när jag läste detta inlägg tänkte jag tillbaka på när man själv åkte till BB. Hur är det i Turkiet när det gäller blöjor och kläder till barnet kan man låna kläder och få blöjor där som här? Nu vet jag inte hur de är min minsta är femton. Kommer ihåg hur kul det var att sätta på dem åka hem kläderna :). Fina kläder som du ska ta med. Kram

Kommentera