Vakande tidigt!

God morgon från ett soligt Manavgat och Side. Ja, solen håller i sig ett tag till och så även värmen.
Nu har vi ved hemma men vi får se när vi tänder brasan.
Temperaturen har gått ner lite grann dock, från att ha varit på runt 25 så är den på ca 20 grader nu.
Och snart ska det komma lite regnskurar också framöver. November har klarat sig bra utan regn, ovanligt bra, men nu verkar det vara på gång.
 
Adem valde att vakna strax efter kl 06 idag. Inte direkt det jag hade hoppats på men efter kl 7 så gick vi upp och åt frukost allihopa. Nu får vi se hur länge jag orkar hålla mig vaken.
Den senaste tiden så har jag blivit extremt trött på kvällen redan innan klockan åtta även om jag sover på dagen när Adem ändå har sin eftermiddagsvila.
Jag ser inte fram emot den här tröttheten pga. sömnbrist sen med bebisen men det är så kort tid i mitt liv så jag tar mig väl igenom det med.
 
Idag står städning och framför allt damma i vardagsrummet på schemat. Sedan blir det lite utelek idag hemma hos oss med.
Utöver det så ska jag komma på något gott att äta till lunch och middag. Just nu står det still.
Precis som vanligt så är inspirationen för matlagning lika låg som bloggandet just nu.
Jag har inget särskilt att berätta om här i bloggen och har inga roliga idéer på inlägg heller så ni får ursäkta min frånvaro.
Antar att jag har lite annat att tänka på nu dessa dagar, sista tiden som gravid denna gång. Det känns skönt att vi snart är i mål, samtidigt som det är lite skrämmande också.
 
Nej, om man skulle ta och sätta igång här hemma kanske.
 
Adem en morgon denna vecka när han drack sitt morgonte. Det turkiska te´t som vi kallar cay.

7 svar på “Vakande tidigt!”

  1. Ja jag är förvånad över hur bra väder det är den här hösten jämfört med förra då det regnade sjukt mycket och var kallt och rått. Nu är det helt perfekt tycker jag.

    Ja det är klart du blir mer fokuserad på graviditeten så här på slutklämmen. Vila och ta tupplurar så fort du har lite tid över, låtsas inte om dammråttorna!

    1. Ja,det är ju inte normalt väder direkt…men ingen idé att klaga 🙂 Jag vilar för fullt, och städar haha. Tänk nästa gång när vi ses, då har vi haft våra två stora dagar 🙂 Kram!!

    1. Vi har några namn som vi pratar om, men inget spikat till 100. Jag tror vi sätter det precis innan eller strax efter förlossningen 🙂 Sök här i bloggen på flicknamn och även pojknamn så har jag en lista där mina läsare har skrivit in en massa bebisnamn som de gillar 🙂

Kommentera