Tack och tävling!

Tack så jättemycket för alla gratulationer och lyckönskningar ni har sänt oss dessa dagar. 
Vi är så otroligt glada för våran lilla tjej och att allt har gått bra. 
Hon föddes med ett planerat kejsarsnitt i fredags kl 08.50 och igår kväll så fick vi åka hem. 
Adem är en stolt storebror som tillbringar dagarna med sin kusiner, farbröder och fastrar mestadels och det är han väldigt glad över. 
Samtidigt som han är lite nyfiken på nykomlingen i familjen. 
 
Jag har massor att berätta för er men som ni kanske förstår så finns varken tid eller ork just nu. Vi lever i en helt annan bubbla och för min del så tar jag bokstavligt ett steg i taget. Men jag är betydligt piggare och starkare efter detta kejsarsnitt än förra. 
Dessutom är vi föräldrar mer rutinerade och inte lika uppstressade eller ovana vid en nyfödd. Även om alla barn, och människor är olika. 
 
Däremot vill jag passa på att tipsa er om min tävling som pågår just nu på min instagram. 
Sök upp mig,  LouiseiTurkiet och hitta inlägget som ni ser nedan här på bild. 
Priset är en jättefin, valfri mössa värd 195 kr från Novisendesign. Det vill ni inte missa!
Imorgon dras en vinnare så ni har ca 24 timmar på er att vara med och tävla. 
 
 
 
 
Nu ska jag bebismysa lite och fylla på kroppen med vatten. Viktigt när man ammar dagarna igenom. 
Ta hand om er! 

3 svar på “Tack och tävling!”

  1. Hej snygging! Jag är ute i bloggvärlden och sprider lite måndagsglädje! Känner att det behövs på måndagar då det oftast inte är människors favoritdag.Jag bestämmer nu att din måndag kommer bli fantastisk och du kommer ha en underbar dag. 😉

    Puss och kram på dig! <3

  2. Grattis till er fina flicka, Jag hittade och började läsa din blogg innan vi skulle åka till Alanya i somras i augusti ( härlig resa; varmt,god mat och trevliga människor) och fastnade för bloggen för att du verkar vara en person med ett stort hjärta.

Kommentera