Kadir 30 år!

Igår fyllde min man 30 år. Eller ja, jag säger att han fyllde 30. Hans körkort och Facebook säger att han fyllde 29. Hans mamma och pappa var oense om han föddes på sommaren eller vintern till och med och som ni förstår så är det ingen som direkt vet när, vilket år eller vilken årstid han är född på. 
Så kan det gå när man föds hemma. 
Han skrevs in som person iaf den 2 februari 1987 och har därmed det som födelsedatum.  
Sen jag träffade Kadir 2009 och han berättade om detta så har jag, med godkännande utav Kadir, firat honom ett år äldre än vad hans personnummer säger. 
Och det har känts bra i alla år för även min del. Fram tills i år. Igår fyllde han 30 men det kändes som om jag tjuvstarta hans stora dag ett år för tidigt. 
Kadir har aldrig direkt blivit firad mer än i lumpen så för honom spelar inte födelsedagar så stor roll. Eller som han sa; gör inget stort av det för min skull. Jag är glad bara vi är hemma och har det bra.  
Och det var skönt för mig att slippa slå på stort och fixa med massa innan. Men tårta och presenter, allsång och tända ljus i tårtan blev det. 
 
Kameran låg på laddning nästan hela kvällen så inga bilder har jag att visa er. Vi hade två barn som slocknade innan kl 21.30 vilket är bra jobbat.  
Vi lägger oss inte direkt tidigt utan går efter de turkiska sovrutinerna mer vilket funkar jättebra för oss. 
Varje familj ska ju gå efter vad som funkar för dem. 
 
Idag har vi haft en riktig härlig utedag i Side i det fina vädret. Ni ska få se bilder imorgon men några ligger redan uppe på min instagram, LouiseiTurkiet 
 
Här är en lite suddig bild från Kadirs första födelsedag med mig. 2009 och han fyllde 23 år då. 
Där vi bodde då ingick elpriset i hyran så vi hade AC på hela tiden. Tshirt och tunna byxor var inte kallt att ha hos oss men elräkningen ägaren fått måste varit jättehög varje månad. 
 
 

8 svar på “Kadir 30 år!”

  1. Hej!
    Så det kan bli med en födelsedag men så länge det blir lite uppvaktning varje år är det väl ok eller hur? och en sak kan jag säga att efter 50 vill man inte mer. Roligt det där med hur ni körde AC hur var det med värmen i den lägenheten gick den också att vrida på till en skyhög kostnad?

    Hälsningar Birgitta s och hälsa din fina familj

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.