Reakläder från H&M!

För ett tag sedan så berättade jag att jag hade shoppat på H&M innan jul när de hade sin storrea.
Närmaste H&M butik för oss ligger i Antalya och dit åker vi inte allt för ofta. Sist vi var där var för ett år sedan när Kadir skulle fixa sitt visum till Sverige. Och det är nog så ofta vi besöker Antalya, 1 gånger per år.
Därför är det så smidigt när jag kan köpa kläder via mina vänner som kommer ner och lätt föra över pengar direkt till dem eller betala i lira så att de själva slipper växla pengar när de är nere på semester.
Denna gång fick jag det postat till mig från Sverige till Turkiet och allting kom fram tillslut.
 
Det jag handlade var mest till barnen och dessutom lite större storlekar så att de kan ha från och med i höst och framåt.
Här är lite av de plagg jag köpte till Esma och nu hoppas jag bara att jag har räknat rätt på storlekarna så att de fodrade jeansen passar nästa vinter precis som uggs-kopiorna samt att guldskorna passar om ett år, när Esma är strax över ett år.
Följer Esma sin brors kurva, vilket hon hittills har gjort så ska nog allting stämma ganska så bra.
 
Guldskorna kände jag att det var ett ”måste” för de var så himla coola.
De varma skorna, som är UGG-inspirerade, passar perfekt när vi ska vara ute eller åka bil. Varma men kanske inte så jättebra att gå i som första skor då de inte är lika stadiga som exempelvis guldskorna.
Tur att det var rea.
 
 

Jeansen och de svarta byxorna hittade jag på ”pojkavdelningen” men eftersom jag är nöjd med dessa till Adem när han var i samma ålder så köpte jag på mig till Esma. Mjuka och kläder som barn kan röra sig i är A och O när de ska lära sig krypa och gå.
De röda tightens är med fleece på insidan och kommer vara varma och goa under vintern.
 
 
Det blir mycket rosa och lila till Esma men jag gillar alla färger på barnen. Adem passar bra i färgglatt och framför allt blått och grönt för hans färger på hår, hud och ansikte.
Vilka färger Esma passar bra i märker vi nog när hon blir lite äldre och exempelvis ögonfärgen har ändrats.
 
Var det någon mer som passade på att handla på H&M´s storrea vid jul? Inget utav dessa plagg kostade över 100 kronor så det måste jag säga är bra.
De två t-shirtarna på sista bilden såldes som tvåpack för 20 kronor.  

8 kommentarer

  1. Go fredag på dig! Finns inget som slår att shoppa när det är bra rea. Man kan göra riktiga kap och det ser jag att du lyckats med =) Mycket fina kläder du fått tag i tycker jag. Klarade du av att inte shoppa något själv?

    Såg att Ni haft härligt väder nu några dagar, här är det bara grått och blött 🙁 Men en dag närmare våren i alla fall! Önskar dig och din familj en skön helg och att det håller sig lugnt. Kram Pia

    1. Jag höll mig ifrån att shoppa till mig själv förutom ett par jeans för 200 kr. Det kunde jag inte motstå. Ha det så bra. Kram från värmen och solen.

  2. Vad bra att kläderna kom fram. Fint var de med. Jag handlar ganska mycket på Hm och då en hel del på rea. Hämtade en päls jacka till min yngsta dotter på posten i går, den var så fin. När mina barn var små köpte jag nästan alla deras barn kläder på Lindex tyckte det var bättre kvalitet på deras kläder. Nu handlar jag mycket på Hm ungdoms sida och de har mycket fint. Kram

  3. Det ser stort ut men det är nog för att det är svårt att tänka sig Esma stor redan nu. Jättecoola guldskor

    1. Ja visst ser det stort ut. Och å andra sidan ska hon inte ha det först förens om ett halvår-år. Och idag ser hennes första kläder så pyttesmå ut, de som var så stora första veckorna. Kram!!

Kommentera