Gladare men hostar!

Idag lämnade jag av en glad och energisk Adem på förskolan. Den känslan av att ena dagen ha en orolig, ledsen kille på morgonen till att ha en glad och uppspelt kille som springer fram till förskolans entré är riktigt skön.
Jag blir så himla glad i hela kroppen.
Tyvärr, när jag hämtade Adem idag så var han inte lika pigg, men fortfarande väldigt glad.
Men när vi kom hem så märkte jag av att han hostade riktigt mycket och mådde inte helt 100.
Ni som läst min blogg under året vet att både Adem och Esma har varit sjuka i omgångar.
Framför allt så är det slemhosta eller rethosta som de har haft och vi har varit hos olika läkare sen i våras och alla har konstaterat samma sak.
Bronkit, eller luftrörskatarr som det också heter.
När vi var i Sverige så mådde Adem bra men Esma hade en rejäl slemhosta. Men efter 4 veckor så försvann den och barnen har varit friska.
Nu när förskolan började så började också hostan igen vilket är väldigt vanligt. Att barnen drabbas av olika sjukdomar alltså.
Det nästan hör till när det kommer till förskola och barn som umgås intenstivt i grupp.
 
Nu ikväll har vi haft besök här hemma. Jätteroligt och massa kul för oss alla, jag ska berätta mer om det senare, men Adem har i alla fall mått bra. Bättre än när han kom hem från förskolan.
Han kanske helt enkelt hade fokus på något annat, eller andra och därför kom hostan av sig.
Vi åt och drack alldeles för mycket av det goda men det får man göra när man har besök tycker jag. Även om det är mitt i veckan.
 
Håll nu tummarna för att Adem snabbt mår bättre, att hostan dämpas och försvinner omgående och att Esma slipper bli drabbad denna gång.
Vi vill avsluta de sista 3 månaderna med att vara friska. Och kan ni förstå, om tre månader så är julen över och det är dags att fira in det nya året.
 
Idag har Adem klippt med sax på förskolan berättade han för mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.