Sunday Bloody Sunday

Barnen sover middag och jag ska ta mig en kaffe, en god muffins som jag gjorde i veckan när vi hade besök och lyssna på lite U2 i min ensamhet tror jag. Söndagar när dem är som bäst.

7 kommentarer

 1. Vad härligt med lite söndagslyx! Jag är så glad att vara frisk och kry efter påhälsningen av vinterkräksjukan! Strax dags för babyshower för svägerskan, kul att träffa lite folk efter isolering..

  1. Hej Caroline! Jag vet inte varför men dina kommentarer verkar inte komma fram helt. Jag ska maila finest där jag har min blogg för att höra om de vet. Hoppas iaf att du håller dig frisk och kry framöver. ❤❤

  2. Jag provar att svara på den här kommentaren igen, ville bara säga det att jag ser hela nu. Kul med babyshower och visst blir man nästan socialt desperat när man har fått isolera sig ett tag. Framför allt också när man varit sjuk och tyckt synd om sig själv länge. Hoppas att du hade kul iaf. Kramar Louise

 2. Härligt med U2. Själv lyssnade jag lite på JoyTurk FM via appen. Underbar turkisk musik. Ha en trevlig kväll. Kram Merima

  1. Tack för tipset. Nu har jag väl kanske lätt tillgång till turkisk musik från tvn och radion men det är alltid kul att prova något nytt. 🙂

 3. Ja! Så himla konstigt.. kanske jag som skriver för långa kommentarer så de censureras..

  1. Efter att jag svarade på förra kommentaren från dig så såg jag faktiskt hela sedan. Men då hade jag redan svarat.
   Men det är fler som kommenterat med långa meddelanden och det har inte varit några problem. Hoppas det är bättre nu i alla fall, så att jag ser dina kommentarer.
   Ha en bra söndagskväll!!

Kommentera